Juli 2006

DKTS komt met groepsrondreis naar Oman en Verenigde Emiraten Danielle Kloeg: 'Bestemming veel meer dan 'zandbak' vol luxe hotels' Een elfdaagse groepsrondreis door de Verenigde Emiraten en Oman met reisbegeleiding vanuit Nederland is het nieuwste product van Daniëlle Kloeg Travel Service (DKTS) in Zevenbergen. De reisspecialist voor deze regio speelt daarmee in op de trend dat steeds meer (vooral oudere) mensen zorgeloos op reis willen naar verre bestemmingen. De reis wordt komend seizoen acht keer gemaakt.
Afbeelding
Op de kaart het reistraject en daarnaast een markant beeld van Oman

De trip laat zowel de tegenstellingen als de overeenkomsten zien tussen beide aaneen grenzende landen en toont talrijke hoogtepunten van dit prachtige gebied. 'Tijdens de reis is er bovendien voldoende tijd is voor ontspanning en gezelligheid', zegt eigenaresse Danielle Kloeg. Door de maximale groepsgrootte van 24 personen heeft iedereen in de touringcar een raamplaats en kan men optimaal in comfort van de reis genieten.

Ervaring
Zes jaar geleden ging DKTS uit het Brabantse Zevenbergen van start als reisspecialist voor de Verenigde Arabisch Emiraten en Oman. Eigenaresse Daniëlle Kloeg was jarenlang in de Emiraten werkzaam als gids en reisleidster voor o.a. Duitse en Zwitserse reisorganisaties en voor een handjevol Nederlanders.

Eigen programma
De veeleisende en bereisde gasten die Dubai destijds aantrok zorgden ervoor dat haar kennis over de bestemmingen op een hoog peil kwam te staan. Toen Dubai in Nederland bij steeds meer mensen in de belangstelling kwam besloot Daniëlle te beginnen met een eigen, specialistisch, programma naar dit gebied.

'Zandbak'
Nu, 6 jaar later, is de Arabische regio veel bekender en heeft iedereen wel eens van Dubai gehoord. Desondanks wordt nog vaak gedacht dat Dubai louter een 'zandbak' is met slechts luxe hotels, winkels, golfbanen en enorme bouwputten.

Smeltkroes
'Jammer', vindt Daniëlle, 'want Dubai is juist een interessante smeltkroes van culturen, waar je over elke wereldreligie, cultuur en smaak wat kunt vinden. Natuurlijk is het in de eerste plaats een ideale zonzekere, veilige en schone strand- & golfbestemming, met uiterst comfortabele hotels. Maar daarnaast is er achter al die luxe een afwisselend landschap te vinden van bergen en woestijnen en zijn er ook kleinere en traditionelere dorpen waar de tijd nog stil lijkt te staan'.

Verademing
Het pure traditionele en uitgestrekte buurland Oman is een verademing voor cultuur- & natuurliefhebbers en het leuke is dat beide landen zich uitstekend laten combineren.

Indrukwekkend
Omdat DKTS juist die dingen graag wil laten zien heeft Daniëlle samen met de lokale vertegenwoordiging en een tourleader een indrukwekkend rondreisprogramma samengesteld. Daarin worden zowel de contrasten als de overeenkomsten tussen de Emiraten en Oman duidelijk. Beide landen zijn enorm rijk, maar investeren hun rijkdommen op een totaal verschillende manier. Tijdens de reis zal dat duidelijk zichtbaar worden.

Serviceniveau
Naast een interessant programma hecht DKTS grote waarde aan een hoog serviceniveau. Om die reden wordt de heen- en terugvlucht gemaakt met Emirates Airlines en zijn er zorgvuldig geselecteerde goede hotels opgenomen in het programma.

Het vervoer ter plaatse is per comfortabele touringcar met 45 zitplaatsen. Het minimum aantal deelnemers is 15 en er wordt gestreefd naar een maximale groepsgrootte van 24 personen.

Tourleader
Om de gasten echt een onbezorgd gevoel te geven reist er vanuit Nederland een ervaren tourleader mee, die 24 uur per dag het aanspreekpunt is voor de gasten. DKTS speelt daarmee in op de vraag van de groeiende groep ouderen, die graag onbezorgd op reis wil zonder zelf al teveel te hoeven regelen.

Boeken
De 11-daagse groepsrondreis, die de naam draagt `Wonderlijk Arabië, van wierook tot olie' is te boeken vanaf half juli en vertrekt komend reisseizoen 8 keer. De eerste vertrekdatum is 9 november 2006.

Beurzen
DKTS zal te vinden zijn op een aantal beurzen waaronder de 50+ beurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 20 t/m 24 september 2006, de Golfbeurs in Apeldoorn op 15 en 16 december 2006, de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 9 t/m 14 januari 2007 en de Vakantie expo in Ahoy Rotterdam 28 t/m 28 januari 2007.

Het rondreisprogramma en brochures zijn op te vragen bij DKTS.

Contact:
DKTS B.V.(Daniëlle Kloeg Travel Service)
Mw. Daniëlle Kloeg
Postbus 66
4760AB Zevenbergen

Bezoekadres: Allenweg 24 - Zevenbergen

Tel: 0168 - 370208
Fax: 0168 - 370209
E-mail: info@dkts.nl

Websites: www.dkts.nl en www.mauritiusreizen.nl 2006-07-15