Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwkomer Pilmo stunt met ADSL-prijzen

Hoofddorp, 14 juli 2006 - Pilmo is deze zomer de goedkoopste internetaanbieder voor consumenten. Pilmo, dat gebruik maakt van het snelle DSL-netwerk van BBned, biedt nu een ADSL-aansluiting aan met een snelheid van 4096 Kbits voor 8,95 euro per maand. Iedereen die zich voor 1 oktober 2006 aanmeldt, heeft een jaar lang snel internet voor dit tarief. Registreren gaat via www.pilmo.nl/actie.

Ruim 65% van Nederland maakt reeds gebruik van Breedband. Pilmo denkt met dit zeer scherpe aanbod diegenen over de streep te trekken, die nu nog geen snelle internettoegang hebben. Daarnaast vindt de nieuwe service provider het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen kennis maken met Pilmo en daarom komen ze nu met deze prijsstunt.

Over Pilmo
Pilmo Internet Acces biedt snelle en betrouwbare toegang tot internet middels DSL of glasvezel. De service provider, opgericht in 2005 als dochteronderneming van BBned, richt zich op consumenten. Pilmo biedt snel internet en betrouwbare telefoondiensten tegen een vast, laag maandtarief. Tot de standaarddienst van Pilmo behoort naast telefonie en toegang tot internet ook e-mail en webruimte. Pilmo maakt gebruik van het breedbandnetwerk van BBned.

Meer informatie over Pilmo is te vinden op: www.pilmo.nl.

# # #

Perscontact:
Pilmo
Mirjam Smets
Tel: 023 565 99 62
mailto:mirjam.smets@bbned.nl

Edelman
Leoni Janssen
Tel: 020 30 10 980
mailto:leoni.janssen@edelman.com