Ingezonden persbericht


Nog meer vertrouwen in de toekomst door samenwerkingsverband Van Pelt Vlees Groep versterkt zich met nieuwe partner

Hellevoetsluis, 14 juli 2007 - Van Pelt Vlees Groep bv, specialist in het voorverpakken van vers vlees en vleesspecialiteiten, zette vandaag een belangrijke stap in de richting van een nog sterkere marktpositie. Van Pelt sloot een samenwerkingsverband met de heer Van Elzakker; een man die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de foodbranche.

Continuïteit
Van Pelt Vlees Groep bv maakte de afgelopen jaren een gezonde groei door. Het bedrijf heeft op dit moment een drietal vestigingen: Hellevoetsluis, Middelburg en Scherpenzeel. De heer Van Pelt, die zelf ook een belangrijke functie blijft vervullen binnen de onderneming, ziet in Wilfred van Elzakker een uitstekende versterking van de directie. De samenwerking is niet alleen van belang voor de vereiste continuïteit van de vleesleverancier, maar biedt tevens nieuwe perspectieven bij het uitbouwen van de marktpositie.

Ervaring
De heer Van Elzakker (42) bekleedde in het verleden diverse functies in de foodretail. Tot voor kort was hij directeur Inkoop- en Assortimentsmanagement Vers bij Laurus. Bij Van Pelt Vlees Groep gaat Van Elzakker zich primair toeleggen op de commerciële en organisatorische ontwikkeling binnen het bedrijf.

Totstandkoming samenwerking
Aan de samenwerkingsovereenkomst ging een goede voorbereiding vooraf. Daarbij was een belangrijke rol weggelegd voor Adcorporate B.V. Deze organisatie, met diverse vestigingen in zowel binnen- als buitenland, verzorgt bedrijfsadvies en activiteiten op het gebied van corporate finance. Partner Han Galema, die over expertise in de foodsector beschikt, vervulde een bijzondere adviesfunctie door de beide partijen bij elkaar te brengen en de totstandkoming van de samenwerking te begeleiden.



Ingezonden persbericht