Politie Zeeland


---


O-2694-2006 Diefstal scooter, Scharendijke
Op de Brouwersdam werd donderdagmiddag een gestolen.
De eigenares had haar tas, waarin de sleutels zaten, een ogenblik onbeheerd op het strand laten liggen waarna de bromfiets werd weggenomen. Het betreft een blauwe Yamaha Neox met kentekenplaatje WXB897. In de bergruimte van de scooter zaten kleding en een helm. De totale waarde van de gestolen goederen is onbekend.

O-2695-2006 Tanken zonder betalen, 's-Heer Hendrikskinderen
Bij een tankstation op de A58 bij 's-Heer Hendrikskinderen werd vandaag omstreeks 10.50 uur door een onbekende automobilist getankt zonder betalen.
De bestuurder tankte voor ¬ 56,43 aan diesel, stapte in de auto en reed zonder af te rekenen weg.

W-2696-20E 56,43 aan diesel, stapte in de auto en reed zonder af te rekenen weg.

W-2696-2006 Aanrijding in Middelburg
In de Schoutstraat raakte vrijdag om 15.00 uur een 39-jarige Middelburgse scooterrijder bij een aanrijding met een personenauto gewond.
Een 26-jarige automobiliste uit Rijnsburg reed vanuit een woonerf de Schoutstraat in en wilde linksaf. Zij zag de van links komende scooterrijder over het hoofd. Deze kwam bij de aanrijding ten val en liep schrammen, schaafwonden en een zere heup op. Hij werd behandeld door het ambulancepersoneel. Over letsel bij de vrouw is niets bekend, allebei de voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.

O-2697-2006 Fietser geslagen en geschopt in Goes
Een 18-jarige Goesenaar werd vrijdag tussen 13.15 en 15.45 uur in De Spinne in zijn woonplaats door een automobilist geslagen en geschopt.
Toen hij even later voor een winkel in de Spinne stond werd hij door de automobilist nogmaals geslagen en geschopt. Oorzaak was een verkeerssituatie op de kruising De Spinne / Troelstraweg. De automobilist en de fietser, die een passagiere achterop had, kwamen daar bijna met elkaar in botsing. De passagiere maakte een gebaar en de automobilist reed tegen de fiets, de fietser en de passagiere waren inmiddels afgestapt. De fietser werd geraakt op zijn oog en benen en liep een bloedneus op. De politie onderzoekt de zaak.

Z-2698-2006 Woninginbraak in Schoondijke
Vrijdag tussen 12.00 en 13.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Tragel West in Schoondijke.
Er werd een ruit vernield waardoor men in de woning kon komen. Uit de woning werd een digitale camera met onbekende waarde weggenomen.


---- --