3 e persbericht van vrijdag 14 juli 2006

Eindhoven, 14-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhouding na huiselijk geweld

Op het politiebureau aan de Koning Arthurlaan is vrijdag rond 11.30 uur een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het slaan van zijn vrouw. Dit zou afgelopen nacht gebeurd zijn in hun woning in Woensel Noord. De man is voor verder onderzoek in de cel gezet.

Eindhoven: Snelheidscontrole

Op de Genovevalaan zijn vrijdag tussen 12.45 en 14.00 uur 730 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 73 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 80 km/u.

Eindhoven: Man aangehouden na vernielen autospiegels

Op de Kanaaldijk Zuid is vrijdag rond 14.20 uur een 42-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Een getuige zag de verdachte autospiegels van twee geparkeerde autos aftrappen. De politie werd gewaarschuwd, waarop de man werd opgepakt. Na verhoor op het politiebureau mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Schennispleger aangehouden

In een park aan de Barrierweg is vrijdag rond 19.30 uur een 33-jarige man uit Deurne aangehouden. Getuigen zagen dat de man schennis pleegde in het park en waarschuwde de politie. De agenten hielden de man aan. Hij is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.