Trias Digitaal biedt aansluiting bij ISO 9001:2000

Kwaliteit op natuurlijke manier geïntegreerd in werkprocessen

AMSTERDAM, 20060714 -- Trias Digitaal heeft onlangs Nieuwsbrief 5 uitgebracht. Dit nummer is gewijd aan de aansluiting bij ISO 9001:2000 en Prince II van het softwarepakket Trias Relatiebeheer en Projectmanagement. Trias heeft zich de afgelopen 15 jaar bewezen als een betrouwbare partner bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Trias onderscheidt zich van leveranciers van andere softwarepakketten door het bieden van een uitgebalanceerd totaalpakket van software en consultancy.


Trias heeft goede mogelijkheden voor het vastleggen van structuren en biedt veel rapportagemogelijkheden. Daardoor is het pakket zeer geschikt voor bedrijven die het ISO-9001 certificaat willen behalen of die de norm willen onderhouden.
Met behulp van Trias Relatiebeheer en Projectmanagement worden de kwaliteitsverhogende en kwaliteitsborgende activiteiten op een natuurlijke manier geïntegreerd in de werkprocessen, zodat gebruikers het kwaliteitssysteem niet als extra ervaren, maar als een logisch onderdeel van het werk. Zie www.triasdigitaal.nl/product/iso.




Trias Digitaal