Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (17/07)

BERGEN OP ZOOM, 17 juli 2006

Auto gestolen bij inbraak woning
ROOSENDAAL: Bij een woning aan de Angelusberg is in de nacht van zondag op maandag een auto gestolen. De daders forceerde eerst een raam van de woonkamer waarna zij in de woning konden komen. In de kamer lag een tweetal tassen met daarin de autosleutels. Een blauwkleurige personenauto van het merk Peugeot 306 voorzien van het kenteken 95-DB-HZ.
Verder is uit de woning nog een rijbewijs en een aantal creditcards weggenomen.

Politie houdt drietal aan op verdenking van diefstal
BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagochtend een drietal Roemenen aangehouden op verdenking van diefstal van een GSM en heling. Een politieman in burger reed maandagochtend over de Beukenlaan toen hij door het drietal werd aangesproken. Hem werd gevraagd of hij sieraden wilde kopen. De agent vertrouwde het niet en heeft direct zijn collegas gewaarschuwd die het drietal op de Auvergnestraat kon staande houden. Het bleek te gaan om twee vrouwen en een man van Roemeense afkomst. De man vertelde de politie dat één van de vrouwen zijn mobiele telefoon had gestolen. Omdat het een onduidelijk verhaal bleef is het drietal aangehouden op verdenking van diefstal. Een onderzoek naar de heling zal nog worden ingesteld. Alle verdachten zijn ingesloten.

Politie houdt snelheidscontrole|
HALSTEREN: De politie heeft maandagochtend een snelheidscontrole gehouden op de Eendrachtweg. In totaal passeerden 453 bestuurders de controle waarbij er 19 te hard reden. De toegestane snelheid is 80 km per uur. 108 km per uur was de hoogst gemeten snelheid. Alle bestuurders kunnen een bekeuring tegemoet zien.

Auteur: Nicolette Bovenhorst