TaxiPlaza.nl berekent taxiprijs via online routeplanner

Online taxi's boeken bij taxibedrijven uit heel Nederland voor vaste prijs

NIEUWEGEIN, 20060717 -- Wie een taxi nodig heeft naar het station, Schiphol, of waar ook in Nederland, kan op TaxiPlaza.nl zelf de ritprijs berekenen. TaxiPlaza maakt gebruik van een online routeplanner en een netwerk van aangesloten taxibedrijven, die kwaliteit en vooruitstrevendheid hoog in het vaandel hebben staan. Na het intypen van een taxirit, verschijnt de ritprijs op basis van de door hen gevoerde metertarieven of aanbiedingen. Vervolgens kan de taxi voor de vaste ritprijs ook geboekt worden bij het taxibedrijf naar keuze. Taxibedrijven presenteren zich door middel van een profielpagina. Op het TaxiPlaza forum kunt u zelf uw mening of oproep kwijt.


Met de openstelling van TaxiPlaza.nl is er een eind gekomen aan onduidelijke tariefstructuren en het aanbod van een wirwar aan taxibedrijven. De consument kan nu in één oogopslag een keuze maken tussen de verschillende aanbieders uit de regio. De routeplanner kiest online de kortste route en TaxiPlaza laat daar hun tarieven op los. Gerangschikt op prijs worden taxi's weergegeven. Verschijnt er een taxibedrijf met een logo, kunt u hierop klikken voor een bedrijfspresentatie. Eenmaal uw keuze gemaakt, boekt u de taxi met enkele muisklikken voor de gegarandeerde ritprijs.

TaxiPlaza wil hiermee een digitale taxistandplaats zijn, waar u kunt instappen in de taxi van úw keuze, waar u ook bent. Nu nog alleen via internet, maar in de toekomst wil TaxiPlaza ook sms en andere mobiele toepassingen gaan aanbieden. Ook voor zittend ziekenvervoer, gehandicaptenvervoer en andere speciale taxidiensten zal dan een oplossing worden geboden, aldus de visie van A. Noordijk, oprichter van TaxiPlaza. 'Op TaxiPlaza moet men terecht kunnen voor het bestellen van alle soorten taxidiensten. Vanuit huis of kantoor via de pc en de taxi terug komt voorrijden na een sms-je. Onze missie is dat TaxiPlaza.nl hét loket gaat worden voor personenvervoer in heel Nederland'.




TaxiPlaza.nl