Ingezonden persbericht


Juize.FM viert tweejarig bestaan

Hilversum, 18 juli 2006 - Juize.FM viert deze week alweer haar tweede verjaardag! En wie jarig is, trakteert. Luisteraars van Juize.FM maken van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli dagelijks in het programma van Niels Hoogland kans op een Urban-party-vakantie in Turkije. Samen met een vriend of vriendin vlieg je naar Marmaris waar je gaat feesten in Urban-Partyclub Vizion met DJ's IRWAN, QLICK, STYLES en SMASH! Je kunt de zandkorrels al bijna tussen je billen voelen als je het woord 'verjaardag' sms't naar 2020, zodra de feesttoeter klinkt.

LL Cool J

Deze week maak je ook kans op kaarten voor het concert van LL Cool J op zaterdag 7 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Amerikaanse rapper komt naar ons land als onderdeel van zijn tournee ter promotie van het album 'Todd Smith'. Sms het woord 'cool' naar 2020 zodra je van maandag 17 juli tot en met zondag 23 juli een track van LL Cool J op Juize.FM hoort.

Juize.FM van programma tot radiostation

Radio 538 startte in 1999 met het programma Juize. Onder leiding van Niels Hoogland staat dit programma iedere zondagavond tussen 20:00 en 00:00 uur garant voor de nieuwste tracks, de lekkerste classics, de beste mixes en up-to-date informatie uit de scene. Op 18 juli 2004 groeide het programma uit tot het internetradiostation Juize.FM. De zender kwam in een stroomversnelling terecht want een jaar later had het landelijke kabeldekking en live gepresenteerde programma's. Met DJ's als Ali B, Niels Hoogland, DJ Jeff, Yes-R, Negativ en E-Life zendt Juize.FM 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste Hiphop en R&B uit.

Niels Hoogland op Juize.FM, iedere werkdag van 16.00 tot 18.00 uur.


---

Juize.FM is via kabel, internet, satelliet en UMTS (KPN en Vodafone) te beluisteren. Kijk voor meer informatie op www.juize.fm