Het Nederlandse Rode Kruis

4-2-2006

Walk 4 het Nederlandse Rode Kruis

Loop de 90ste vierdaagse voor het Nederlandse Rode kruis! Laat vrienden en familie u sponsoren en draag zo een steentje bij aan de nationale of internationale activiteiten van het Rode Kruis.

Het Nederlandse Rode Kruis is de hulpverlenende partner van en voor mensen in zeer kwetsbare situaties, wereldwijd en om de hoek.

Internationaal

Onder de slachtoffers van natuurrampen zijn vaak kinderen. Zo ook bij de aardbeving in Pakistan. Veel kinderen verloren een arm, hand of been. Het Nederlandse Rode Kruis helpt deze kinderen met bijvoorbeeld een prothese of medische zorg. U kunt ook helpen door te lopen voor deze kinderen. Zodat ook zij weer kunnen lopen.

Nationaal

Voor heel veel mensen is op vakantie gaan de normaalste zaak van de wereld. Voor chronisch zieken, gehandicapten en gezinnen met gehandicapte kinderen is dit niet zo vanzelfsprekend. Voor hen organiseert het Nederlandse Rode Kruis speciale vakanties. Loop mee voor deze kinderen, zodat zij even hun ziekte kunnen vergeten en kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Sponsorloop

Vraag aan bekenden, vrienden en familie of ze u willen sponsoren voor iedere dag die u loopt. U krijgt bijvoorbeeld 5 euro per dag en loopt alle dagen uit dan krijgt u in totaal 20 euro van uw sponsor. Als u zich inschrijft via bovenstaande link (schrijf je nu in) dan krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u via de link inloggen en een eigen sponsorpagina samenstellen. U kunt dan per persoon registeren wat het sponsorbedrag wordt als u aan de prestatie voldoet.

Onder alle inzenders van de sponsorloop verloot het Nederlandse Rode Kruis 100 beautybonnen voor een overheerlijke massage bij u in de buurt.

Wij wensen u veel plezier en danken u hartelijk voor uw inzet.