Politie zoekt identiteit dode man

Reuver * De politie is op zoek naar mensen die deze man herkennen en/of kennen. De man is zondagmiddag 16 juli 2006 dood gevonden in een schuurtje aan de Keulseweg in Reuver. Hij heeft zichzelf hier van het leven beroofd en droeg geen identiteitsgegevens bij zich.

Het betreft een blanke man tussen de 35 en 45 jaar oud met een smal postuur van circa 1.68 meter lang. De man heeft zwart kort haar, is licht grijzend aan de zijkanten en is kalend aan de voorzijde van het gelaat (inhammen). De man heeft een snor en een baard van enkele dagen oud en een spits gelaat. De man droeg een bril.

De man heeft een tatoeage op de linker onderarm, de rug, de borst, zijn rechter onderbuik, zijn rechter bovenbeen en zijn rechterknie. Tevens heeft hij twee hechtingen op de linker onderarm, net onder de elleboog.

Hij had een blauwe spijkerbroek en een blauw overhemd aan en droeg een zilver- met goudkleurig horloge om zijn linkerpols. De man droeg geen ondergoed.

Uw tip
De politie is op zoek naar de identiteit van deze persoon en roept mensen op die deze man herkennen en/of kennen contact op te nemen met de recherche van het politiedistrict Roermond, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).