Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Enschede, 19 juli 2006,

DRUKTE BIJ NOSUN REIZEN DANKZIJ HITTEGOLF

De tweede hittegolf van 2006 die het KNMI vanochtend vaststelde zorgt voor drukte bij reisorganisatie noSun reizen. Veel vakantiegangers zijn na het warme zomerweer van de afgelopen weken toe aan wat verkoeling.

Nederlanders gaan meestal op reis naar zonovergoten oorden met witte zandstranden en tropische temperaturen. Bij noSun staat echter niet de zon centraal, maar het ervaren van een avontuurlijke reis in landen waar de zon minder vaak schijnt.

Directeur Martijn Boshuis: "Van ons mag het nog wel een aantal dagen warm blijven, we zien door deze hittegolf veel extra boekingen binnen komen. Onze reizen naar Noorwegen en Zweden zijn door de aangename temperatuur, 18 tot 23 graden, opeens erg populair."

Wie behoefte heeft aan echte verkoeling kan het beste een reis naar Ierland boeken, daar regent het vandaag!

Over noSun
Reisorganisatie noSun biedt reizen aan naar Europese landen die niet bekend staan om hun hoge zon-zekerheid. De reizigers gaan individueel of in groepen op vakantie naar landen als Scandinavië, Ierland, Tsjechië en de landen van het Verenigd Koninkrijk. In een rustig tempo maakt de reiziger kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Meer informatie over noSun is te vinden op www.noSun.nl.

Het bedrijf noSun reizen BV is gevestigd in Enschede. De afgelopen jaren heeft noSun een explosieve groei doorgemaakt. noSun reizen BV is aangesloten bij het calamiteitenfonds en het SGR.

Noot voor de redactie: (