Alain Dehaze verlaat USG People N.V.

Almere, 18 juli 2006

USG People N.V. maakt bekend dat Alain Dehaze de onderneming verlaat. Alain Dehaze maakte als COO deel uit van de Executive Board van USG People N.V. Na zijn vertrek wordt de Executive Board gevormd door Ron Icke (CEO) en Rob Zandbergen (CFO).

Partijen gaan in goede harmonie uit elkaar. Alain Dehaze: "Een jaar na de overname van Solvus door USG People, ben ik als voormalig CEO van Solvus bijzonder blij te kunnen vaststellen dat zowel de ex-Solvus werkmaatschappijen als onze medewerkers, zich harmonieus hebben ingepast in USG People.
Door deze succesvolle, en veel sneller dan verwachte verankering is de efficiency en effectiviteit van de organisatie als geheel sterk vergroot, en is de verdere invulling van de strategie van USG People, gebaseerd op de multibrand strategie, verzekerd. Ik beschouw mijn taak daarmee als afgerond. Ik ga nu eerst met vakantie, en in het najaar zal ik uitkijken naar voor mij nieuwe en uitdagende mogelijkheden in nieuwe sectoren."
Bestuursvoorzitter Ron Icke onderschrijft dit, en benadrukt dat hij de beslissing van Alain Dehaze respecteert. Ron Icke: "De verankering van alle ex-Solvus maatschappijen binnen USG People is volgens plan verlopen. Alain Dehaze heeft als COO de integratie uitstekend aangestuurd, en de onderneming is hem daar erg dankbaar voor. De snelheid waarmee verankering en samenwerking hebben plaatsgevonden, heeft ons in positieve zin verrast. De organisatie wenst Alain Dehaze veel succes toe in zijn verdere carrière."

Alain Dehaze zal zijn functie in de loop van de maand juli neerleggen, maar blijft ter beschikking van de organisatie tot 31 december 2006 om diverse lopende projecten te begeleiden.

Door de snelle verankering van het voormalige Solvus in USG People is de behoefte aan kortere communicatielijnen sterk toegenomen. Om die reden is besloten om de Executive Vice Presidents, die verantwoordelijk zijn voor de operaties in de diverse Europese landen, direct aan de CEO te laten rapporteren. Deze rechte lijn sluit naadloos aan bij de commerciële landelijke strategie van USG People, en zal de slagvaardigheid en snelheid van de besluitvorming vergroten.

USG People N.V.
Executive Board

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ron Icke RA
Chief Executive Officer
+ 31 (0)36 529 95 05
ricke@usgpeople.com

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in 11 Europese landen - Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. In 2005 behaalde USG People een omzet van circa 3 miljard EUR (na de overname van Solvus en op een pro forma basis) en heeft 7.700 vaste medewerkers in dienst. Dagelijks werken er via zelfstandige werkmaatschappijen van USG People 130.000 uitzendkrachten en gedetacheerde professionals.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem, SYS (Specialist Staffing), Innotiv, United Technical Solutions, United Technical Solutions Energy, Beaver ITServices, United ICT Solutions, USG Capacity, Financial Forces, HR Forces, Legal Forces (Professionals), Accea, Carela, United Restart, United MarketPlace (HR Services), Call-IT en Telecom Direct (Customer Care Services)

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Website: www.usgpeople.com