Politieberichten Utrecht stad, 08.30 uur

Utrecht, 19-07-2006

Benzinedieven aangehouden

UTRECHT- Op woensdagochtend werden drie mannen aangehouden voor benzinediefstal. Omstreeks 01.50 uur kreeg de politie de melding dat een aantal verdachte personen rond een auto liep aan de Vechtdijk. Agenten gingen ter plaatse en troffen een mondstuk van een jerrycan aan en zagen en roken dat er benzine bij een auto was gemorst. Agenten keken uit naar de benzinedieven en troffen hen aan in de omgeving. De mannen, in de leeftijd van 18 tot 21 jaar uit Utrecht en Maarssen, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Vermoedelijke autokraker aangehouden

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een vermoedelijke autokraker aangehouden. Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een auto aan de Johan Wagenaarkade. De verdachte was al gevlogen maar met een goed signalement op zak keken agenten uit naar de verdachte. In de omgeving werd een 27-jarige man aangehouden die voldeed aan het opgegeven signalement. De man had een schroevendraaier bij zich.

Hek omver

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie de melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de W.A Vultostraat. Agenten troffen een 47-jarige man uit Utrecht naast zijn auto aan. Hij was tegen een hekwerk aangereden. De man bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 645 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Op woensdag ochtend werd omstreeks 01.20 uur een dronken bromfietser van de weg gehaald. De 42-jarige man uit Nieuwegein werd gecontroleerd op de Cartesiusweg. Hij bleek te hebben gedronken en op het bureau blies hij 730 ug/l. Tegen de man proces-verbaal opgemaakt.