3 e persbericht van woensdag 19 juli 2006

Eindhoven, 19-07-2006

Eindhoven: Man ernstig gewond bij verkeersongeval

Een 34-jarige Eindhovenaar is woensdagmiddag rond 15.30 uur zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Veldmaarschalk Montgomerylaan. De man reed met zijn auto achter tegen een voor hem rijdende bedrijfsauto, die werd bestuurd door een 62-jarige Eindhovenaar. De auto van de 34-jarige man raakte in een slip. Het slachtoffer liep ten gevolgde van de botsing onder meer ernstig hoofdletsel op. De 62-jarige Eindhovenaar liep een hersenschudding op.

Oirschot: Politie vraagt aandacht voor fietsendiefstallen

Bij de politie van Oirschot is de afgelopen maand 22 maal aangifte gedaan van diefstal van een fiets. De fietsen zijn allemaal gestolen in het centrum van Oirschot en het betreffen dure fietsen. De fietsen worden gestolen bij horecazaken, bij bushaltes, bij de eigenaren op de oprit en zelfs achter het huis van de bewoners worden fietsen gestolen. De politie vraagt extra aandacht voor de opvallende stijging van het aantal fietsdiefstallen. Het publiek wordt verzocht verdachte zaken of omstandigheden met betrekking tot de fietsendiefstallen te melden bij de politie van Oirschot tel. 0900 8844.

Helmond: Duo met softdrugs opgepakt

De politie heeft woensdagmiddag rond 15.00 uur op het Binderseind in Helmond een 34-jarige Helmonder en een 23-jarige Bulander aangehouden. Agenten zagen de twee in een auto rijden terwijl ze bezig waren met het roken van een joint. Tijdens de daarop volgende controle vonden de politieagenten 24 joints, een brokje hasj en enkele pillen in de auto. De twee hebben een proces-verbaal gekregen en de drugs zijn in beslag genomen.

Helmond: Flatscreenmonitor gestolen bij inbraak

Tussen dinsdagavond en woensdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Jan Ettenstraat. De dieven braken de achterdeur open en eenmaal binnen namen ze een flatscreenmonitor mee.