Politie Zeeland


---

Aanvulling op bericht W-2763-2006 Man in elkaar geslagen
De 43-jarige man uit de gemeente Veere, die in elkaar geslagen is ter hoogte van Colijnsplaat, is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gereden. Over de auto waar hij in reed is nog niets bekend. (Kan om redenen hier bekend ook nu niet achterhaald worden.) De eventuele getuigen kunnen zich niet alleen melden via telefoonnummer 0900-8844, maar ook op het politiebureau in Serooskerke (w). Nog een toevoeging over de vier aanvallers; zij waren alle vier rond de 25 jaar oud. De man herinnert zich verder niet veel. Hij is gewond geraakt aan zijn hoofd en heeft twee dichtgeslagen ogen en diverse wonden in zijn gezicht.

Z-2764-2006 Vechtpartij na ruzie over sluitingstijd
Omstreeks 18.19 uur is in een winkel aan het Stationsplein in Hulst een handgemeen ontstaan.
Een van de personeelsleden van de winkel maande een 6-tal klanten tot snelheid, omdat de winkel al 20 minuten daarvoor gesloten had moeten zijn. De klanten waren het hier kennelijk niet mee eens en er ontstond een discussie. Het personeelslid is even verderop gaan staan, omdat hij niet verder wilde ruzieen en zijn werk werd overgenomen door een collega. Deze raakte ook betrokken in de verhitte discussie en zij, en nog twee andere collega's, kregen klappen en schoppen te verduren. Ook werd een van de personeelsleden in zijn gezicht gekrabt. Drie van de winkelmedewerkers hebben aangifte gedaan van mishandeling. Vier van de "late klanten" zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij op dit moment hun verklaringen afleggen. De verdachten betreffen een 31-jarige Antwerpse man, een 23-jarige vrouw uit Leuven, een 27-jarige vrouw uit Merksem en een 25-jarige vrouw uit Leuven. De andere twee hebben zich niet bemoeid met de scheld- en vechtpartij. Tegen de vier wordt proces-verbaal opgemaakt.

W-2765-2006 Door rood licht gereden
Vanavond rond 20.32 uur reed een 23-jarige automobilist uit Eindhoven door het rode verkeerslicht op de kruising Schroeweg/Park Veldzicht in Middelburg.
Hij zag een bromfietser, een 17-jarige Middelburger, die het kruispunt overstak, over het hoofd en reed de jongen aan. De bromfietser raakte lichtgewond aan zijn schouder. Hij hoefde niet te worden opgenomen in het ziekenhuis.


---- --