Baron overleden

Moord op Kasteel Sypesteyn

LOOSDRECHT, 20060719 -- Al tijdens de middeleeuwen worden er moordspellen gespeeld. Oude tijden herleven u kunt zich tijdens een moordspel een lid van de rijke adel voelen. U bent 'uitgenodigd' door de Baron voor een luxe diner. Tijdens uw verblijf wijst alles erop dat de Baron verdronken is. Hij was immers niet geliefd. Hij was een keiharde zakenman en stond bekend als een vrouwenjager. De politie heeft alle aanwezigen onder verdenking gesteld en niemand mag 'de eetkamer' verlaten. Het moordspel wordt geserveerd inclusief een vier-gangen-diner en speelt zich gedurende alle gangen af. Het spel wordt geleid door een Officier van Justitie.


De officier van justitie zorgt voor steeds weer nieuwe stukjes informatie. Door elkaar vragen te stellen over het werk, onderlinge relaties en meer met betrekking tot het slachtoffer hopen wij dat u deze moord oplost. U bevindt zich in een wereld van liefde en haat, zonder dat de inwendige mens hierbij vergeten wordt!

De bedoeling van het spel
Alle aanwezigen hebben goede redenen om de Baron dood te wensen. Zij hebben allemaal een of meerdere geheimen die niet aan het licht mogen komen waarvan de Baron op de hoogte was. Maar er is er maar één die het gedaan heeft. Daar moeten de deelnemers (die de rol van verdachten gaan spelen) achter gaan komen door vragen te stellen aan elkaar en elkaar het vuur aan de schenen te leggen.In de laatste ronde krijgen alle verdachten een kans om duidelijk op te schrijven wie volgens hen de dader is en waarom diegene schuldig is.

U kunt ons op alle dagen van de week 'opdracht geven tot moord'. Reserveren is noodzakelijk dit kan op telefoonnummer 035 - 582 01 54 of 020 - 66 98 138.

"Le Chatelain Corne" is onderdeel van de FESTIVITIES groep. Hierdoor gaat professionele dienstverlening van "Le Chatelain Corne" verder dan alleen zaalverhuur en catering. U kunt ook bij ons terecht voor de complete organisatie van uw evenement, seminar of vergadering.

"Le Chatelain Corne" op Kasteel Sypesteyn leent zich uitstekend voor een breed scala aan evenementen. Van uitbundige bruiloft tot sober seminar, van exquise high tea tot besloten topontmoeting. Met alles erop en eraan.




Ingezonden persbericht