kUNST! op Lowlands

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Delft, 20 juli 2006

Toneel en dans terug op Lowlands & gratis naar theater en museum na Lowlands

Het Lowlands Festival en CJP presenteren dit jaar op Lowlands de actie KUNST! Bezoekers aan de theatertent Juliet en het kunstprogramma op het festivalterrein, worden getrakteerd op een gratis theater- en museumbezoek ná het festival.

Toneel- en dansliefhebbers op Lowlands kunnen dit jaar weer in theatertent Juliet terecht om voorstellingen te bekijken van Aluin (Putlucht The directors cut), Het Syndicaat (Waanzin) en het Scapino Ballet (The Green, Ring them bells, Äffi). Elders op het festivalterrein kunnen bezoekers verschillende moderne kunst-projecten bezoeken.

In de Juliettent en op diverse andere Kunst! locaties op het festivalterrein zullen de Lowlandsbezoekers een speciaal CJP minizine aantreffen met daarin twee bonnen: 1 voor een gratis theatervoorstelling en 1 voor gratis toegang tot het museum. Met deze actie willen beide organisaties de festivalbezoekers gratis kennis laten maken met de leukste theaters en musea van Nederland.

De aan de Kunst! deelnemende theaters zijn:

Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden
De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen
Theater aan het Spui, Den Haag
Podium Twente, Enschede
Theater aan het Vrijthof, Maastricht
Leidse Schouwburg
Stadstheater Zoetermeer
Theaters Tilburg
Theater De Vest Alkmaar
De Meervaart, Amsterdam

De aan de Kunst! deelnemende musea zijn:

Teylers Museum, Haarlem
Van Abbemuseum, Eindhoven
Bonnefantenmuseum, Maastricht
Kunsthal Rotterdam
Centraal Museum, Utrecht
Mauritshuis, Den Haag
Museon, Den Haag
Fries Museum, Leeuwarden
Naturalis, Leiden
Groninger Museum, Groningen
Rijksmuseum Twenthe

Een overzicht van de theatervoorstellingen waarvoor gratis kaarten zijn te reserveren met de bon is te vinden op www.cjp.nl/kunst. De bonnen zijn na Lowlands nog ruim drie maanden geldig: van eind augustus t/m 30 november 2006. Het minizine met de bonnen is op Lowlands verkrijgbaar in de Juliettent, bij het X-Ray podium, Bacardi B-LIVE Pleinmuseum, Sonic Forest en in het Limagebied bij Millegomme en Mister Motley.

Meer informatie over Kunst! en de volledige programmering van het Lowlands Festival, vind je op www.lowlands.nl.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2006, 18 19 20 augustus 2006, Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen

Ticketprijzen: E 117,50 (3 dagen festival incl. kamperen met tent, parkeren, pendelbus, excl. servicekosten) of Combi-ticket: E 136,25 (idem + 3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2006 met uitzondering van donderdag 17 augustus).

Camper Camping-ticket: E 25 ,- (geldig voor 1 camper/caravan + 1 (voor)tent op max 30m2, excl servicekosten). Te koop zolang de voorraad strekt.

Kaartverkoop door Ticket Service via 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVVs en GWKs, 0900-300.1250 (E 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2006 komt tot stand i.s.m. Grolsch, Essent Awards en SNS Bank.