Juli 2006

Green Media Webdevelopment

Lichtste navigatiesysteem komt van Fujitsu Siemens Skechts 110 gram, nieuwste generatie GPS-ontvanger en 37 landen Op stap gaan wordt nog gemakkelijker met de Pocket Loox N100, een persoonlijke navigatieassistent van Fujitsu Siemens Computers met MobileNavigator 6 van Navigon. Samen zijn zij een ideaal mobiel navigatiesysteem voor elke wijze van vervoer: auto, fiets, motor, of te voet tijdens vakantietochten.
Afbeelding Licht en klein
De Pocket Loox N100 weegt 110 gram en is daarmee de lichtste en kleinste PNA tot nu toe, in een markt waar relatief veel zware en niet-flexibele navigatiesystemen de dienst uitmaken.

Strak ontwerp
Het strakke ontwerp, met geïntegreerde antenne en verwisselbare frontjes in verschillende kleuren, geeft het apparaat een persoonlijke touch. Dankzij de ingebouwde MP3-speler kan er ook muziek op worden beluisterd.

37 landen
Het is de eerste PNA met de allernieuwste versie van de navigatiesoftware Navigon MobileNavigator 6. Die bevat een sterk intuïtieve interface en op de meegeleverde DVD staan detailkaarten van 37 landen. Het apparaat is verder uitgerust met een hoogwaardige nieuwe generatie GPS-module SiRFstar II, die zo gevoelig is dat hij bij gebruik in de auto niet aan de voorruit hoeft te worden bevestigd. Het optionele Traffic Message Channel is een prima hulp om files en erkeersopstoppingen te omzeilen.

Afbeelding Buiten de auto
De Pocket Loox N100 is ook zeer aantrekkelijk voor gebruik buiten de auto. Het heldere scherm maakt het een ideaal hulpmiddel voor op de fiets of de motor. De batterij is erg gemakkelijk te vervangen, waardoor de gebruiksduur van de PNA aanmerkelijk kan worden verlengd. Vanaf augustus is het apparaat voor adviesprijzen vanaf EUR299 (incl. BTW) te koop in diverse elektronicazaken.

Eigenschappen:

- De lichtste (110g) en kleinste (89 mm x 62 mm x 16 mm) PNA ter wereld

- Krachtig navigatiesysteem met geïntegreerde GPS-module SiRFstar II
- Multiformat audiospeler met ondersteuning voor MP3, WMA en AAC
- Voorgeïnstalleerde landenkaarten en navigatietoepassing
- Snelle 300MHz processor

- Elegant ontwerp met verwisselbare frontjes voor een persoonlijke touch

Tot nu toe zijn er nog geen Nederlandse gebruikerservaringen of reviews beschikbaar, aldus marketing manager Robert Gruijters van Fujitsu Siemens. Maar daarin zal waarschijnlijk snel verandering komen.

Over Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende IT-producent met een strategische focus op Mobility- and Dynamic Data Center producten, diensten en oplossingen. De uitgebreid portfolio strekt zich uit van handhelds via desktop-pc's tot infrastructurele IT-oplossingen voor bedrijven. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Meer informatie over Fujitsu Siemens Computers kunt u vinden op
http://www.fujitsu-siemens.nl/