Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Telfort Klûn kampioenschap in Zwolle gaat niet door

Hittegolf doorslaggevend in besluit Telfort

Amsterdam, 20 juli 2006 - Telfort heeft vanmorgen besloten het Telfort Klûn kampioenschap van aanstaande zaterdag 22 juli in Zwolle niet door te laten gaan. Telfort vindt het onverantwoord om met dergelijke temperaturen een sportief evenement te organiseren.

"De aanhoudende warmte is doorslaggevend geweest in het besluit. De temperaturen liggen de komende dagen in de buurt van de tropische 30 graden. Het welzijn van de deelnemers staat bij ons voorop en willen geen onnodige risico's lopen", aldus Boudewijn van Ewijk, manager online & winkels van Telfort. "We bekijken de mogelijkheden om het Telfort Klûn kampioenschap later dit jaar te organiseren."

De reeds aangekondigde actie op zaterdag 22 juli in de Winkel van Telfort in Zwolle gaat wel door. Bij een Telfort abonnement met 200 minuten voor een periode van 1 jaar krijg je de nieuwste Samsung E900 en de bijbehorende Samsung bluetooth headset.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (