Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Telfort viert 10de verjaardag groots
Tien jaar goed voor mekaar

Amsterdam, 24 juli 2006 - Telecomaanbieder Telfort bestaat dit jaar 10 jaar. In 1996 werd Telfort opgericht door BT en de NS. Sinds die tijd is er veel gebeurd. Naamswijzigingen, via O2 naar de beurs, weer van de beurs en diverse overnames. Een ding bleef tijdens alle ontwikkelingen overeind en dat is het eigenzinnige klantgerichte karakter. De verjaardag van Telfort wordt officieel op de symbolische datum 10-10-2006 gevierd.

'We zijn trots op de positie die we veroverd hebben in de Nederlandse markt. Vandaar dat we het niet op één dag willen vieren. Vanaf 1 augustus, 10 weken voor 10/10 starten activiteiten en promoties die je van een jarige mag verwachten voor klanten én niet-klanten. Daar doet Telfort natuurlijk niet moeilijk over,' aldus Stephanie Harmsen, algemeen directeur Telfort. Zij is eindverantwoordelijk voor het in Amsterdam Zuidoost gevestigde bedrijf. Telfort betrad destijds als 3e partij de markt na KPN en Libertel. 'Het thema van onze verjaardag is '10 jaar goed voor mekaar' en deze succesvolle lijn gaan we zeker voor onze klanten voortzetten', aldus Stephanie Harmsen.

In het kader van haar 10-jarig bestaan organiseert Telfort diverse acties en activiteiten voor iedereen. Het eerste ludieke evenement is al geweest, namelijk het Telfort Nederlands Kampioenschap SMS. Ook wordt er binnenkort onder meer een wedstrijd voor de bovenbouw van lagere scholen georganiseerd met als thema 'Ben jij ook op 10 oktober jarig? Doe dan mee en maak kans op een schaatsles van Team Telfort voor jouw hele klas'. Deze en diverse andere activiteiten worden aangekondigd via de speciale website www.tienjaargoedvoormekaar.nl.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (