Politieberichten Rijn & Venen, 10.00 uur

Utrecht, 25-07-2006

Aanhouding na geweld

OUDEWATER - De politie heeft maandag een 37-jarige man uit Oudewater aangehouden op verdenking van mishandeling van een 53-jarige plaatsgenoot.

Het slachtoffer fietste dinsdagavond 18 juli om ongeveer 18.15 uur over het fietspad aan de Goudsestraatweg. Ter hoogte van de Hoenkoopserijweg werd hij van zijn fiets getrokken door een man. Deze man sloeg het slachtoffer en bedreigde hem. De 53-jarige man viel vervolgens in de berm en tuimelde naar beneden. De man liep hierbij onder andere verwondingen op aan zijn hoofd. Vermoedelijk ligt een conflict uit het verleden ten grondslag aan de mishandeling.

Na onderzoek kwam de identiteit van de 37-jarige man naar voren. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie zoekt nog getuigen van dit incident. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Rijn & Venen via telefoonnummer 0900-8844.

Hersenschudding na aanrijding

MAARSSEN- Op maandagavond raakte een fietser gewond na een aanrijding met een auto.

Omstreeks 18.30 uur reed een 37-jarige automobilist uit Maarssen over de Bloemstede en kwam hier in aanrijding met een 16-jarige jongen Maarssen. De jongen liep bij deze aanrijding een hersenschudding op en werd vervoerd naar het ziekenhuis.