Ingezonden persbericht


Spaarpuntensysteem van Woningstichting Rochdale steeds populairder

Steeds meer huurders van Woningstichting Rochdale maken gebruik van het gratis spaarpuntensysteem van de corporatie. Huurders kunnen de punten die ze hebben gespaard inwisselen bij verschillende bedrijven. En dat blijkt een succes: vorig jaar heeft Rochdale ruim 13.000 waardebonnen uitgegeven, met een totale waarde van ca. 400.000 euro. De huurders hebben het merendeel van de bonnen besteed bij Praxis en Kwantum.

Het zogenaamde ProPoints-systeem dat Rochdale in 2002 introduceerde, heeft tot doel de huurders te belonen voor hun positieve inzet. Ze krijgen gratis waardepunten voor onder andere hun activiteiten in een bewonerscommissie of -vereniging, hun woonduur en het op tijd betalen van de huur. Ook bij acties voor het verbeteren van veiligheid en leefbaarheid worden de spaarpunten ingezet.

Huurders van Rochdale kunnen met de ProPoints korting krijgen bij aankoop van producten of diensten waarmee ze hun eigen woning en woonomgeving kunnen verfraaien. In het assortiment zitten doe-het-zelf-artikelen, het uitvoeren van technische klussen in en om het huis, tuinaanleg en -onderhoud, schilderwerk, verhuisservice en het afsluiten van (inboedel)verzekeringen. Het aanvragen van waardebonnen kan on-line: huurders van Rochdale kunnen daarvoor terecht op de website van ProLiving, de organisatie die het spaarpuntensysteem uitvoert.


---



Ingezonden persbericht