Politie Zeeland


---


O-2836-2006. Diefstal uit auto
Tussen maandag 12.00 uur en 17.00 uur is er op de Brouwersdam in Scharendijke een inbraak gepleegd in een personenauto.
Onbekenden hebben door een deur te forceren van de geparkeerde auto een surfplank en een vlieger met lijnen en trapeze weggenomen. Het gestolen goed heeft een waarde van honderden Euro's.

O-2837-2006. Rijbewijs kwijt door alcohol
Op de Brouwersdam in Scharendijke is om 3.50 uur het rijbewijs van een automobilist ingevorderd wegens het rijden met teveel alcohol op.
Na een blaastest bleek dat een 21-jarige bestuurder van een personenauto uit Rotterdam ruim 2x teveel alcohol had genuttigd. Omdat hij een beginnend bestuurder is gelden er strengere regels en is zijn rijbewijs ingevorderd.

O-2838-2006. Valse melder gevonden
Om 17.53 uur kreeg de politie Zeeland de melding binnen dat er een drenkeling op het Badstrand in Vlissingen lag.
Hiervoor rukten ambulance, strandwacht en politie uit. Ter plaatse bleek dat de melding loos alarm was. De politie heeft de melder, een 16-jarige jongen uit Vlissingen, achterhaald en hem uitgenodigd op het bureau waar hij bekende. De kosten die de politie heeft gemaakt zullen verhaald worden op de verdachte.

Z-2839-2006. Drie personen mishandeld
Van maandag op dinsdag tussen 23.45 uur en 00.15 uur zijn er in Hengstdijk aan de Vogelweg een vrouw en twee mannen mishandeld.
Een 20-jarige vrouw uit de gemeente Hulst was met twee vrienden uit geweest waarnaEen 20-jarige vrouw uit de gemeente Hulst was met twee vrienden uit geweest waarna zij naar hun auto liepen. Terwijl het drietal in wilde stappen werden zij tegen gehouden door vier nog onbekende jongens. Ee?n van het drietal, een 19-jarige man uit Vlissingen, werd uit de auto gesleurd en mishandeld. De 20-jarige vrouw liep zwellingen op aan haar gezicht door de mishandeling en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Over de aard van de verwondingen van de 19-jarige man en van de 21-jarige man uit de gemeente Hulst is nog niets bekend.
De aanleiding voor deze mishandeling is niet bekend.

---- --