Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Paul Boogaards tot Country Manager Frankrijk

Amsterdam, 25 juli 2006 - Quint Wellington Redwood, een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft Paul Boogaards benoemd tot Country Manager Frankrijk. Boogaards zal deze functie vanaf 1 september 2006 gaan bekleden. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Quint Frankrijk. Tevens zal hij bestaande klantrelaties consolideren en op zoek gaan naar nieuwe klanten in de Franse markt.

Boogaards werkt al meer dan twee jaar bij Quint in het XE Business Development-team. Tot zijn voornaamste taken behoorden het naleven van de internationale overeenkomsten met Philips en met Duke Energy in Brazilië, en de business development in Noord-Afrika. Voordat Boogaards naar Frankrijk vertrok, was hij directeur/eigenaar van een organisatieadviesbureau.

"Paul Boogaards heeft op het vlak van business development zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij is flexibel en ondernemend, en hij heeft zich de afgelopen jaren positief ontwikkeld. Dit zijn eigenschappen die wij waarderen in een senior consultant", zegt Hans van Herwaarden, CEO van Quint. "Hij heeft ervaring in het opbouwen en leiden van een bedrijf en is hij goed bekend met de Franse taal en cultuur. Dit alles maakt Boogaards de juiste persoon om de groei van ons Franse kantoor te realiseren."

###

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatieveranderingen. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit veertien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing-vraagstukken en implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence.