Ingezonden persbericht


openBC Introduceert Contact Tagging

Hamburg - 25 juli 2006 - openBC introduceert vandaag een nieuw systeem waarmee persoonlijke relaties getagd kunnen worden. Tags maken 't catagoriseren en zoeken van contacts binnen persoonlijke netwerken een stuk makkelijker.

Tagging is in relatiemanagement veel krachtiger dan klassieke categoriserings-features, omdat gebruikers net zo veel tags aan relaties kunnen 'hangen' als ze willen. Wanneer een 'relatie' bijvoorbeeld tegelijkertijd een collega, een goede vriend èn een tennismaatje is, kunnen deze labels alle drie aan die ene contact worden 'gehangen'. Omdat er geen van bovenaf opgelegde tags zijn, kunnen leden hun eigen tags redigeren, en daarmee hun eigen onderverdelingen maken binnen hun relatiebestand.

"Het gemiddelde openBC-lid heeft circa vijftig bevestigde contacts in zijn of haar netwerk. De omvang van de contact-lijstjes van onze leden is het afgelopen jaar gemiddeld met 100 tot 300% gestegen," aldus Lars Hinrichs, oprichter en CEO van openBC. "Om hun groeiende lijst met contacts beter te beheren, hebben onze leden een makkelijker manier nodig waarmee ze relaties voor verschillende doeleinden en in verscheidene contexten kunnen classifiseren."

De tags op openBC kunnen worden toegewezen tijdens het toevoegen of bevestigen van een persoonlijke contact, òf door simpelweg op de contactpagina te klikken van al bevestigde contacts. Alle tags zijn alleen maar zichtbaar voor degene die ze aanbrengt.

Tagging is per direct beschikbaar, voor alle openBC-leden.

Over openBC - openBC is 's werelds grootste open online community voor professioneel netwerken. Wereldwijd gebruiken anderhalf miljoen netwerkers openBC om hun zakelijke relaties te versterken en uit te breiden. openBC biedt z'n leden de mogelijkheid om interessante contacten op te doen, om nieuwe zakelijke kansen te creëren, en om al bestaande zakelijke relaties beter te onderhouden. We stellen elk lid in staat om efficiënter en effectiever zaken te doen: in alle sectoren, internationaal en lokaal, multicultureel, in 16 talen - èn met een open en veilige netwerk-filosofie. www.openbc.com

For additional information: Open Business Club GmbH Chief Communication Officer
info@openbc.com Please visit also:
www.openbc.com

----------------------------
VP Corporate Communications
openBC
+49 40-419131-19
daniela.waschow@openbc.com