Ingezonden persbericht


persbericht

de turkse jet set weet het al.

nieuw: corendon unique selection vol stijl & klasse

Lijnden, juli 2006 - Turkije specialist Corendon zet Turkije nu eens ánders op de kaart met een exclusieve brochure vol tophotels aan de Turkse Riviera, de Egeïsche kust en in Istanbul. De Corendon 'Unique Selection' bestaat uit zes vijfsterren deluxe accommodaties, verdeeld in de categorieën trendy en elegance. Luxe, service en kwaliteit zijn de kernwoorden. De Turkse jetset weet het al, nu de Nederlandse nog!

Uitverkoren
Een zestal door de Turkse jetset beproefde topaccommodaties is door Corendon geselecteerd en wordt in de 'Unique Selection' brochure aangeboden. De uitverkoren hotels ademen pure luxe en klasse uit en zijn verdeeld in twee categorieën: trendy en elegance. Designhotel Hillside Su in Antalya en het Maki Hotel in de mondaine badplaats Türkbükü vallen onder het label trendy met een typische lounge-sfeer. Onder het label elegance worden vier klassieke luxe hotels aangeboden: Kempinski Hotel Barbados Bay in Bodrum, Kempinski Hotel The Dome in Belek, Renaissance Hotel in Kemer en Ciragan Palace Kempinski Hotel in Istanbul.

Watervliegtuig
"Voor Turkse sterren is niets te gek: in Istanbul een watervliegtuig bestellen dat je vanaf de Bosphorus naar je favoriete hotel in Bodrum of Belek brengt, het gebeurt! De hotels uit de Corendon Unique Selection zijn dan ook met recht top of the bill te noemen. Zelfs de meest verwende vakantieganger heeft hier niets te klagen. Het is tijd dat ook Nederland weet dat een vakantie naar Turkije trendy en exclusief kan zijn!" aldus Atilay Uslu, directeur Corendon.

Weelde op maat
Reizen naar de Corendon Unique Selection Hotels zijn niet online te boeken, maar worden in overleg op maat samengesteld. De gasten worden door een speciale reisleider ontvangen en met een privé-transfer naar de plaats van bestemming gebracht. Om het exclusieve karakter en serviceniveau te waarborgen is het maximum 500 gasten per seizoen. Bel voor meer informatie over of het ontvangen van de brochure 023 751 06 66 of email naar unique@corendon.nl. Zie ook www.corendonunique.nl.

Corendon is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Met de Corendon Unique Selection biedt de Turkije specialist een topproduct aan de Turkse kust en in Istanbul, geheel op maat gemaakt. Bel voor meer informatie en/of boekingen 023 751 06 66 of email naar unique@corendon.nl. Zie ook www.corendonunique.nl.