Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 juli 2006

LEWIS zet wereldwijde expansie voort

~ Twintigste kantoor wereldwijd opent in Mumbai ~

LEWIS PR, het internationale PR-bureau, heeft zijn twintigste internationale vestiging geopend in het Indiase Mumbai (voorheen Bombay). Het kantoor wordt aangestuurd door general manager Cyrus Jogina, die rapporteert aan Erin Atan, Vice President van LEWIS Azië.

LEWIS India begint met vijf medewerkers en klanten als Brocade, Omnitech InfoSolutions en WatchGuard Technologies. Het nieuwe kantoor verzorgt ook database management voor onderzoeks- en telemarketingdoeleinden, onder meer voor RSA Security.

Cyrus is afkomstig van het in technologie gespecialiseerde PR-bureau 3C-PR, dat hij zelf heeft opgericht na eerst acht jaar PR-ervaring te hebben opgedaan. Hij begon zijn carrière in de PR tijdens zijn studie Business Management in Jamnalal Bajaj, Mumbai. Cyrus heeft de Indiase PR-campagnes voor Symantec, NAI en Trend Micro geleid. Daarnaast was hij betrokken bij de lancering van het Indiase online veilingportaal Baazee.com, voordat het overgenomen werd door eBay.

De expansie van LEWIS is een reactie op de groeiende interesse die wereldwijd opererende klanten tonen voor Azië, met name binnen de technologiesector. LEWIS heeft al kantoren in Hong Kong, Shanghai en Singapore.

"LEWIS is één van de bekendste en meest gerespecteerde merken op het gebied van technologie-PR", aldus Cyrus Jogina, General Manager bij LEWIS India. "Ik ben blij dat ik de kans krijg om het bedrijf op de kaart te zetten in de op één na grootste markt ter wereld. De Indiase technologiesector is de laatste jaren sterk gegroeid en volwassen geworden. Ik denk dat LEWIS goed gepositioneerd is om van deze groei te kunnen profiteren."

"India is een bloeiende markt voor IT en biotechnologie, en wij ervaren een sterke groei in de vraag naar onze diensten daar", zegt Marieke van Zuien, general manager bij LEWIS Benelux. "We hebben nu een goed team in de regio, dus het aantal medewerkers zal naar verwachting verdubbelen in de komende zes maanden."

LEWIS India is gevestigd in Mumbai's industriële centrum, in een gebied waar diverse technologiebedrijven gevestigd zijn.

Over LEWIS
LEWIS is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. De Benelux-vestiging bevindt zich in Eindhoven en de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Boston, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Milaan, Mumbai, München, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC.

Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van $17 miljoen en telt meer dan 190 werknemers. Zie voor meer informatie www.lewispr.nl.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com