Mercury neemt UBS-medehoofd Asia Real Estate Research aan

Mercury real estate advisors llc

Mercury neemt UBS-medehoofd Asia Real Estate Research aan

GREENWICH, Connecticut, July 25 /PRNewswire/ --

Mercury Real Estate Advisors LLC, een bedrijf gelieerd met Mercury Partners LLC ("Mercury"), een mondiale beheerder in onroerende belegging gevestigd in Greenwich, Connecticut (VS) met kantoren in Hong Kong en Singapore, heeft vandaag onderstaande brief verstuurd naar haar institutionele beleggers.

Mercury Real Estate Advisors LLC
100 Field Point Road
Greenwich, Connecticut 06830, VS

24 juli 2006

Beste vrienden en medebeleggers:

Het verheugt ons u te kunnen meedelen dat dhr. Charles H.K. Neo zich bij Mercury Real Estate Advisors LLC ("Mercury") heeft gevoegd als Senior Managing Director. Charles komt bij ons van UBS AG waar hij de afgelopen zes jaar was tewerkgesteld, meest recent als Executive Director en Medehoofd Asian Real Estate Research. Hij voegt zich bij ons senior portefeuillebeheersteam in ons onlangs opgericht kantoor in Singapore waar hij onze snelgroeiende Aziatische onroerende beleggingsactiviteiten zal overzien.

Charles werd in de loop van zijn carrière veelvuldig erkend voor zijn vakkennis en werd door Asia Money tijdens de periode van 2003-2005 tot Beste Analist voor onroerend goed in Singapore uitgeroepen en door Institutional Investor in 2006 tot de nummer 2 voor Aziatisch vastgoed. Tijdens zijn loopbaan bij UBS slaagde het bedrijf er ook in het hoogste marktaandeel in de regio te behalen met meer dan $1,2 miljard eigen kapitaal aan onroerende certificaten, de zogeheten REITs (Real Estate Investment Trust Certificates). Tenslotte publiceerde hij in oktober 2005 ook een rapport getiteld "Can Asian REITs recycle capital for half the world population?" ("Kunnen Aziatische REITs kapitaal recyclen voor de halve wereldbevolking?"). Dit rapport wordt beschouwd als een van de beste thematische werken over Aziatisch vastgoed.

Charles wordt door velen als een pionier beschouwd op het gebied van de Aziatische vastgoedsector. De passie en diepgaande kennis van de Aziatische vastgoedsector die hij met zich meebrengt kent zijns gelijke niet in de beleggingswereld. Zijn vakkennis en inzichten vormen een waardevolle toevoeging aan ons team, een concurrentievoordeel voor ons bedrijf en een schitterende aanwinst voor onze beleggers. Charles zal verder meteen zijn schouders zetten onder ons vermogen om continu uiterst waardevolle onroerende effecten bloot te leggen - een streven dat de hoeksteen van onze mondiale beleggingsstrategie vormt. Deze unieke strategie onderscheidt ons niet alleen van onze concurrenten, maar stelt ons ook in staat onze beleggers aantrekkelijke, aan risico aangepaste opbrengsten te bieden.

Wij streven er voortdurend naar ons mondiaal platform uit te breiden met uitzonderlijke en passionele medewerkers met bewezen prestaties in het door hen gekozen pad. In Charles hebben we precies dat gevonden, en nog veel meer. Het verheugt ons ten zeerste dat Charles voor Mercury heeft gekozen en wij kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking die onze beleggingsactiviteiten en aanwezigheid in de streek verder zal versterken. Indien u de toetreding van Charles wenst te bespreken, neem dan gerust contact op met een van ondergetekende personen op +1-203-769-2980.

Met vriendelijke groeten,

MERCURY REAL ESTATE ADVISORS LLC
David R. Jarvis Malcolm F. MacLean IV
Algemeen Directeur President

Website: www.mercuryrealestate.com