Van der Valk introduceert : www.valk.com

Stay close b.v.

Vianen, 25 juli 2006

Van der Valk introduceert : www.valk.com

Thematisch en seizoensgerichte site in de lucht.
Na de nieuwbouw van 4-sterren hotels die telkens meer de lucht in gaan, is nu ook de valk.com site totaal vernieuwd in de lucht. Op 1 juni 2006 is de nieuwe thema gerichte en op belevingsmomenten gerelateerde website geopend voor het grote publiek.

Belevingsmoment
Telkens meer gasten zoeken een uniek belevingsmoment en boeken deze graag vanuit de hotelsite omgeving. Van der Valk speelt hierop in door de gast te geven wat deze zoekt: een arrangement gekoppeld aan een thema. Of dit nu met het gezin een dagje uit, een weekendweg, een toertocht dag of een suitedream ervaring. Het is allemaal mogelijk bij de Van der Valk Hotels & Restaurants. Momenteel heeft de site een invulling bij het seizoen: Zomer en is het belevingsmoment: HoogZomer met een scherp geprijsde aanbieding, boekbaar bij alle hotels in Nederland en het buitenland.

Laagste prijs garantie
De prijzen op de eigen website zijn telkens meer voorzien van het .laagste prijs. principe: goedkoper dan op de valk.com is het aanbod nergens te vinden.

Miljoenen gasten bereiken via internet
.Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per jaar is de valk.com niet meer weg te denken als mediakanaal voor Van der Valk Hotels & Restaurants. De gasten bekijken gemiddeld 8 pagina.s per bezoek en dat is sinds de invoering van de nieuwe site elke week hoger aan het worden., zegt Gerard Schomaker, General Manager van Van der Valk Internet. Hij vervolgt: .De reacties en het aantal boekingen op de nieuwe site zijn bemoedigend. Het maakt het vele werk in het traject voordat de site omgezet kon worden meer dan goed! In de zomermaanden is het meestal rustiger maar wij zien een volume groei van . 80% en boeken elke week weer meer dan 500 arrangementen online!. .Zonder internet zouden sommige hotels van ons zo maar 30% bezetting minder hebben. Dat geeft wel aan hoe de wereld momenteel werkt. Via de site is het ook kinderlijk eenvoudig geworden om een boeking te maken of een vraag te stellen aan het hotel. De seizoen thema.s en het belevingsmoment als uitgangspunt nemen voor het bezoek van de site; dat is nog even nieuw voor veel gasten. Maar we merken dat de gast dit ook als prettig ervaart: de site is altijd seizoen fris en zal telkens mee wisselen met het jaargetijde en aanbiedingen hebben voor dat moment. Vele innovatieve projecten staan op het punt van lanceren. We zien u graag als gast, wellicht eerst via een bezoek aan www.valk.com..

Familie van der Valk

Redactionele NOOT:
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met:
Van der Valk Internet
www.valk.com / info@internet.valk.com
Postbus 103
4130 EC Vianen