Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Rijd de Carrousel route van de Drentse Fiets4Daagse 25 t/m 28 juli 2006

Diever 17 juli 2006 - De 41e Drentse Fiets 4Daagse komt eraan! Van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 juli vindt dit grootste fietsevenement van Nederland plaats met routes voor jong en oud, voor de sportieve fietser die lekker hard wil doortrappen, recreanten, gezinnen met kinderen, mountainbikers, minder validen. En voor wie elke dag vanuit een andere plaats wil starten is er de Carrouselroute.

De Drentse paden op, de lanen in .
Vier dagen lang ontdekt u wat dé fietsprovincie van Nederland te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes, prehistorische hunebedden, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes, (dag)attracties en bezienswaardigheden. Maar dan wel steeds vanuit een andere startplaats. De eerste dag (dinsdag) is de start en finish in Emmen, de tweede dag in Hoogeveen, de derde dag in Meppel en de slotdag op vrijdag in Assen. Op woensdag en donderdag kunt u ook starten vanuit het Duitse Lingen; deze routes maken deel uit van het vierdaagse fietsarrangement Lingen. En onderweg heeft u volop gelegenheid een kijkje te nemen bij de verschillende activiteiten die in het kader van het thema 'Drenthe in beweging' worden georganiseerd.

Meer informatie & inschrijven
Voor meer informatie over de Carrouselroute is het projectbureau in Diever op maandag t/m donderdag bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur, telefoon 0521-59 41 30. Mailen kan ook: info@fiets4daagse.nl. Of kijk op de websites: www.fiets4daagse.nl en www.outdoordrenthe.nl.

Noot voor de redactie,