Voedsel en Waren Autoriteit

Veiligheidswaarschuwing houten dierentrein

25 juli 2006 - terughaalactie

Bart Smit en Toys "R" Us hebben geconstateerd dat de houten dierentrein, welke werd verkocht tussen 10 april en 3 juli 2006, kleine onderdelen bevat. De houten trekkoordjes van de dierentrein kunnen loslaten en verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen onder de 36 maanden.

De houten dierentrein werd verkocht in filialen van Toys "R" Us en Bart Smit en via de website www.bartsmit.com.

Als u in het bezit bent van een houten dierentrein die overeenkomt met bijgevoegde afbeelding, houdt deze dan onmiddellijk buiten bereik van uw kinderen en breng deze terug naar één van de Toys "R" Us of Bart Smit filialen. U heeft recht op volledige terugbetaling van de aankoopsom.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot telefoonnummer (0299) 39 95 99.

Bart Smit en Toys "R" Us danken u voor de medewerking en bieden u hun excuses aan voor het ongemak.

Terughaalactie dierentrein

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
HOUTEN DIERENTREIN
(EAN-code:4002827101287)
Wij hebben geconstateerd dat de houten dierentrein,welke werd verkocht tussen 10 april en 3 juli 2006,kleine onderdelen bevat.
De houten trekkoordjes van de dierentrein kunnen loslaten en verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen onder de 36 maanden.
De houten dierentrein werd verkocht in de . lialen van Toys "R " Us en Bart Smit en via de website www.bartsmit.com .
Als u in het bezit bent van een houten dierentrein,die overeenkomt met bovenstaande afbeelding,houdt deze dan onmiddellijk buiten bereik van uw kinderen en breng deze terug naar één van de Toys "R " Us of Bart Smit . lialen .U heeft recht op volledige terugbetaling van de aankoopsom.
Voor alle inlichtingen kunt u zich wenden tot onze klantenservice via het telefoonnummer 0299-399599 . Wij danken u voor uw medewerking en bieden onze excuses aan voor het ongemak. B.S.V.,Bellstraat 3-4,1131 JV Volendam.