Politieberichten Binnensticht, 09.00 uur

Utrecht, 25-07-2006

Rijden onder invloed

ZEIST- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 02.30 uur controleerde de politie de 34-jarige man uit Zeist op de Utrechtseweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 295 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 4 uur.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 00.10 uur controleerde de politie de 59-jarige man uit Zeist op de Utrechtseweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 535 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 7 uur.

Oproep getuigen: ongeval Heideweg 11 mei

ZEIST Donderdag 11 mei heeft een onbekend gebleven automobilist op de Heideweg een 18-jarige vrouw uit Bunnik aangereden. De vrouw reed rond 12.00 uur op de fiets over de Driebergseweg. Zij kwam uit de richting van Driebergen. Vanuit de Heideweg zag zij een grijze auto hard aan komen rijden. De bestuurder verleende haar geen voorrang en reed haar aan. Hierdoor kwam zij ten val en werd haar fiets vernield. De vrouw zelf raakte licht gewond.

De bestuurder heeft na het ongeval zijn auto een eind verderop stilgezet en is naar de vrouw toegegaan. De automobilist blijkt na onderzoek valse persoonsgegevens met de vrouw uitgewisseld te hebben.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die meer kunnen vertellen over de identiteit van de onbekende man. De man heeft een blanke huidskleur en grijs/blond haar. Hij is ongeveer 45 jaar oud,
1.70 m. lang en heeft een normaal postuur.

Mensen die meer kunnen vertellen wordt verzocht contact op te nemen met de wijkrecherche van Zeist via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).