Politie Gelderland-Zuid

Aanhouding na vechtpartij

Millingen aan de Rijn, 25-07-2006 o Maandagavond werd er melding gemaakt van een vechtpartij op de Heerbaan in Millingen aan de Rijn ter hoogte van de kermis. Er zou een conflict gaande zijn waarbij zo'n 40 mensen betrokken zouden zijn. De politie ging er met meerdere eenheden heen.

De politie sprak met diverse getuigen en betrokkenen. Diverse personalia zijn genoteerd. Een groep jongeren is gevorderd het kermisterrein te verlaten. Hieraan werd gehoor gegeven. Een 15-jarige jongen gaf aan aangifte te willen doen van mishandeling. Dit heeft hij intussen gedaan. De jongen zou meerdere keren zijn geslagen en daarbij lichte verwondingen hebben opgelopen. Het signalement van de verdachte werd aan de diverse politie-eenheden doorgegeven. Even later kon een 16-jarige inwoner van Millingen aan de Rijn als verdachte worden aangehouden. Hij is op het politiebureau ingesloten en inmiddels in verzekering gesteld.

De politie bleef nog even ter plaatse maandagnacht, maar de rust keerde snel terug en was verder ingrijpen niet nodig. (08)