Nieuwe versie CareView nu ook beschikbaar voor Verpleeg- en Verzorging

PHOBOS brengt nieuwe versie van CareView op de markt voor verpleeg- en verzorgingsinstellingen. CareView is een geïntegreerde oplossing op basis van SAP software en ondersteunt alle bedrijfsprocessen in de V&V- sector

'S-HERTOGENBOSCH, 20060725 -- Brancheorganisatie Arcares stelde onlangs een vergelijkend onderzoek in naar de functionaliteit binnen de gangbare softwarepakketten voor de zorgsector. De huidige versie van CareView eindigde op de tweede plaats. Uit het onderzoek (maart 2006) blijkt dat CareView op structurele wijze bijdraagt aan de verbetering van de kwaliteit en de efficiency binnen de zorgsector.


Met de nieuwe versie die afgelopen mei op de markt is gebracht, verwacht PHOBOS zelfs de beste oplossing voor zorginstellingen in Nederland te bieden. Directeur Frans Damen: "CareView is in 2001 ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg. Uit onze contacten met zorgverleners bleek behoefte aan aanpassingen van de software voor verpleeg- en verzorgingshuizen. Samen met de vooraanstaande zorgverlener Zorgpartners Midden-Holland hebben wij het pakket toegespitst op de dagelijkse praktijk van de verpleegkundige, best practice zorgprocessen en cliëntgestuurde zorg. Er wordt automatisch rekening gehouden met alle wetwijzigingen en kaderrichtlijnen voor bijvoorbeeld zorgzwaarteweging en de AWBZ. Daarnaast is het systeem technologisch sterk vernieuwd".

CareView is een geïntegreerde oplossing op basis van mySAP All-in-One. De applicatie is opgebouwd uit diverse modules die samen één 'webbased' zorginformatiesysteem vormen. Daarmee beschikt de zorgverlener over een totaaloplossing, waarin naast de primaire zorg- ook alle ondersteunende en sturende processen op elkaar zijn afgestemd. Uniek in het concept is verder dat PHOBOS over een volledig beheerde high-end infrastructuur beschikt waarvan meer dan 10.000 zorgverleners gebruik kunnen maken.

Over PHOBOS
De PHOBOS Groep is sinds 1993 een vertrouwde aanbieder en strategische partner op het gebied van implementaties en beheer van SAP en andere informatiesystemen voor middelgrote en grote bedrijven. PHOBOS heeft een branchefocus met specialisaties in de semi-overheid (Zorginstellingen en Ziekenhuizen, Energie, Afval/Milieu), Zakelijke Dienstverlening (waaronder Banken en Verzekeringen), Automotive & Industrie. PHOBOS onderscheidt zich door zelf ontwikkelde kant-en-klare oplossingen voor geselecteerde branches. Door deze "templates" biedt PHOBOS implementaties en beheer op basis van fixed price en "no cure, no pay".
Meer informatie is te vinden op www.phobos.nl

Over SAP
CareView is een gekwalificeerde mySAP All-in-One oplossing. Deze oplossingen zijn ontwikkeld en worden geleverd door SAP partners uit de hele wereld. Elke oplossing bevat 'best practices' voor het beheren van belangrijke kernprocessen in een bepaalde branche, variërend van technische groothandel, transportdiensten en luchtvaart tot de zorgsector. Verbetering van de efficiency en kwaliteit in de gehele keten wordt mede mogelijk door gebruik te maken van SAP NetWeaver; hét open integratie en applicatieplatform van SAP.