Ingezonden persbericht


Persbericht | |

Raad van Commissarissen De Boer Tenten compleet
met benoeming Claus Dieter Hoffmann

Alkmaar, 27 juli 2006 -- De Boer Tenten, marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie, heeft Dr. Claus Dieter Hoffmann benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Daarmee is de volledig nieuwe RvC van De Boer compleet. De heren Hugo Levecke (voorzitter), CvdK Boele Staal en Rt. Hon. Tim Eggar werden eerder tot lid benoemd, op voordracht van grootaandeelhouder NPM Capital. De installatie houdt verband met de komst van NPM Capital als grootaandeelhouder en met de internationale groeistrategie die De Boer voor ogen heeft in de komende jaren. Duitsland geldt daarbij als een van de belangrijkste markten voor De Boer.

De heer Dr. Claus Dieter Hoffmann (1942, Duitse nationaliteit) was tot zijn pensionering in 2002 Chief Financial Officer van Robert Bosch GmbH in Duitsland. Hij is sinds april 2003 lid van de Raad van Commissarissen van ING, alsmede van Bauerfeind AG en Jowat AG en hij is president-commissaris bij EnBW AG. Hij is thans partner van H+H Senior Advisors in Stuttgart, dat zich richt op strategisch advies aan familiebedrijven.

Over De Boer
De Boer is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, China en Qatar. De Boer is eveneens vertegenwoordigd in de Verenigde Staten. Wereldwijd heeft De Boer meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loopt dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds Augustus 2005 grootaandeelhouder. www.deboer.com.