Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 22 juli 2006

Persbericht voor de weken 30, 31, 32 en 33.

PODIUM HARDENBERG PRESENTEERT BEACHPARTIES

Hardenberg-, De traditie om Podium Partypalace in het hoogzomerseizoen om te bouwen tot een waar Beachpartyparadijs wordt ook dit jaar in ere gehouden. Op de zaterdagen 29 juli en 5 en 12 augustus wordt alles wat mogelijk is uit de kast gehaald tijdens kleurrijke en muzikale feesten zwoele titels als: 'Summer Love', 'Crazy Night'en 'The Final'. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl organiseert het uitgaanscentrum op zaterdag 19 augustus een heuse 'Party de Brasil' waarin de terugkeer van vakantiegangers wordt gevierd met een Braziliaanse 'hot hot hot' night!

Podium pakt verder uit want tot eind augustus loopt de succesvolle actie 'ZOMER 2006' en betekent dat je voordelig uit kunt gaan. Tot 00.30 uur gratis entree dus ook gratis met de Discobus! Van 22.00 tot 24.00 uur koop je 2 biertjes of fris voor de prijs van 1. Na 00.30 uur is Podium alleen toegankelijk 18 plussers. Om 22.00 uur begint in club Dance Department THE INTERACTIVE PARTY waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in dezelfde club tijd voor een nieuwe editie van het feest 'POMPUP DE (MONKEY-)BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic. De Theaterzaal van Podium Partypalace staat steeds na de beachparties van 03.00 tot 06.00 uur helemaal in het teken van 'THE ULTIMATE PARTYMIX'.

Muziekcafé De Troubadour

Op donderdag is Muziekcafé De Troubadour tot 01.00 uur open, op vrijdag tot 02.00 en op zaterdag ook tot 02.00 uur. Zaterdagavond zijn we vanaf 21.00 uur open en is het feest in de tent met de allerbeste partydeejays van NO Nederland en dat wil zeggen dat je je wekelijks kunt opmaken voor een heerlijke zaterdagavond met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden.

Den Herdenbergher

Elke zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher -standaard zeven dagen en avonden per week open- tijd voor 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30 uur. Gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg.

Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht