Tweede concert Rolling Stones definitief afgelast

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Begin deze maand werd door het management van de Stones bekend gemaakt dat hun Europese tournee opnieuw moest worden ingedeeld op advies van de artsen van Keith Richards. Voor Nederland hield dit in dat het eerste Rolling Stones concert dat zou plaatsvinden op 30 juli a.s. is verplaatst naar de dag erna en dat het tweede concert zou worden verplaatst naar een latere datum.

Zojuist is echter bekend geworden dat dit tweede concert in Nederland alsnog niet doorgaat. Met het opstellen van het nieuwe tourschema is nu al gebleken dat Nederland niet in het tweede gedeelte van de tournee is in te passen. Over de overige Europese concerten die zijn uitgesteld is nog niets bekend gemaakt. Het concert op 31 juli gaat gewoon door.

Gekochte kaarten voor de afgelaste show van 1 augustus kunnen vanaf morgen 10.00 uur worden geretourneerd bij de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, Free Record Shops en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten kunnen worden ingeleverd tot uiterlijk 1 september 2006.
In beperkte mate kunnen kaarten ook worden ingeruild voor het eerste concert op 31 juli. Wegens de verplaatsing van dit concert en enkele productionele aanpassingen zijn extra kaarten beschikbaar gekomen voor de 1ste show.

Noot aan de redactie (

Mojo Concerts