Ingezonden persbericht


Kunstverkoop Herman Brood 30 juli 2006 in de Woonkamergalerie:

Op zondag 30 juli 2006 van 10.30 uur tot en met 17.30 uur, is het weer Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep. Deze keer staat de kunstenaar Herman Brood in de schijnwerpers. Hieronder vindt u een stukje biografie. Voor meer informatie over Herman verwijzen wij u naar onze website of neem even persoonlijk contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd de Woonkamergalerie bezoeken deze is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond zijn wij ook van 18.00 uur tot 21.00 uur open. En openingstijden genoemd zoals hierboven tijdens onze Kunstkoopzondagen op iedere laatste zondag van de maand.

De Hollandse kunstenaar Herman Brood werd geboren op 5 november 1946 en was in alles een rasartiest. In zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur.

Verder zullen wij op deze dag een leuke actie houden voor ieder die tot aankoop overgaat van een acryl op linnen van Herman Brood. U mag dan ook nog een werk naar keuze uitzoeken van onze eigen kunstenaars ter waarde van E 500,00 maar denk er wel aan deze actie is alleen geldig op de Kunstkoopzondag in combinatie met het aanschaffen van een acryl op linnen van Herman Brood!

Dus kom allen naar onze Kunstkoopzondag om dit unieke werk van Herman Brood te bewonderen en tegelijkertijd kunt u ook de werken van onze andere kunstenaars bezichtigen o.a. Richard Smeets, Annemiek Pijpker, Debi, Fieke Hoes, Dingeman van Zanten, Cornelis Schouten en Ans en Ton Rijkers e.a. De koffie en thee staat klaar voor u in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep u bent van harte welkom wij zijn zeven dagen per week geopend. Voor meer info kunt u even bellen met ons 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-20 55 50 62. Of u stuurt mail naar info@kunsthandel-gennep.nl


---- --