Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 25 juli 2006

DARYL VAN WOUW & ILJA VISSER ONTWERPEN COLLECTIE VOOR DUTCHYPUPPY.

Tijdens de komende editie van de Modefabriek op 30 en 31 juli in de Amsterdamse RAI presenteren Daryl van Wouw en Ilja Visser een kleine sportieve collectie voor seizoen 2007. De collectie is door de twee jonge ontwerpers speciaal voor Dutchypuppy ontworpen.

Tijdens een presentatie op de catwalk zal deze collectie in het bijzijn van een aantal BN'ers, waaronder Bridget en Jim, worden getoond. Ook heeft Dutchypuppy weer een stand tot haar beschikking gekregen van de Modefabriek. Naast de collectie van Daryl en Ilja worden bovendien de nieuwe T-shirts getoond.

Door het kopen van een T-shirt wordt de Dutchypuppy Foundation gesteund, zodat de stichting geld kan schenken aan die instellingen die het geld hard kunnen gebruiken. Ook is er de mogelijkheid donateur te worden door geld te storten op giro 5012 in Den Haag. Dutchypuppy richt zich op (zwerf)honden in binnen- en buitenland en vraagt aandacht voor de mishandeling en brute wijze waarop er helaas vaak met honden wordt omgegaan.

Op 9 november 2005 werd de stichting Dutchypuppy Foundation opgericht met Bridget als beschermvrouwe en haar hond Tibbs als ambassadrice. Bridget: "In de afgelopen maanden hebben we al veel kunnen bereiken, we hebben onder andere een mobiele kliniek geschonken aan een project in Roemenië." Inmiddels is ook Jim betrokken bij de stichting als ambassadeur.