Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Topprestaties tijdens CAI Beekbergen 2006

30/07/2006

Beekbergen, 30 juli 2006
De top van de Nederlandse mensport en de organisatie kijken terug op een zeer geslaagd editie van het CAI Beekbergen. Voor de menners die nominatief staan ingeschreven voor de WK selectie een allerlaatste ontmoeting en krachtmeting, voor alle deelnemers aan het NK Vierspan een kans om te rijden in een entourage die meer dan NK waardig is. De internationale menwedstrijd beschikte over alle gunstige facetten; mooi weer, topdeelname en een fantastische entourage. Ook het publiek wist het terrein van Riant Equestrian Centre goed te vinden. Meer dan 20.000 mensen kwamen een kijkje nemen bij de spectaculaire marathon op zaterdag. Overall hebben meer dan 30.000 mensen genoten van de crème de la crème van de nationale en internationale mensport.

Op de website www.caibeekbergen.nl vindt u onder het menu nieuws prachtige impressiefoto's van het gehele evenement, gemaakt door Rinaldo de Craen (www.decraen.com).

Noteer alvast in uw agenda de data voor de internationale menwedstrijd en het NK vierspan voor de komende twee jaar: 26, 27, 28 en 29 juli 2007 en 24, 25, 26 en 27 juli 2008.

De organisatie bedankt de sponsoren, de leden van Businessclub Riant en alle andere mensen voor hun bijdrage aan dit geslaagde evenement. Tot volgend jaar!