Politie Zeeland


---


Aanvulling op persbericht O-2882-2006: Dodelijk aanrijding in Burgh
De vrouw die tengevolge van de aanrijding is overleden betreft een 76-jarige vrouw uit Breda. De gewonden betreffen een 60-jarige man, die ernstig gewond raakte, en een 58-jarige vrouw, beiden uit Hoogvliet Rotterdam.

W-2906-2006 Mishandeling in Vlissingen
Naar aanleiding van een reeds langer lopend conflict in de relationele sfeer tussen een 27-jarige Middelburger en een 30-jarige Vlissinger ontstond zondagnacht een woordenwisseling tussen beiden.
Enige tijd later, omstreeks 03.30 uur, werd de Middelburger op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen door de Vlissinger klemgereden. Deze vernielde met een hamertje een van de autoruiten en sloeg de Middelburger op zijn pols. De Middelburger moest voor behandeling naar de huisartsenpost en heeft aangifte gedaan van mishandeling.

W-2907-2006 Autmobilist aangehouden in Koudekerke
Op de Rondweg Koudekerke werd zondag om 04.55 uur een 22-jarige Middelburgse automobilist aangehouden.
Hij was kort daarvoor, op het parkeerterrein van een horecabedrijf in Westkapelle, met zijn auto ingereden op een groepje mensen wat daar liep. Dit kwam voort uit een woordenwisseling en een vechtpartij eerder die avond in de horecagelegenheid. Een 23-jarige man uit Helmond kon nog opzij springen maar werd tegen zijn been gereden. Een andere 23-jarige man, afkomstig uit Grave kwam vol de motorkap terecht. De mannen, die beiden aangifte hebben gedaan, liepen geen noemenswaardig letsel op. De bestuurder had meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en zijn rijbewijs werd ingenomen. Hij is in verzekering gesteld.

W-2908-2006 14-Jarige Duitse jongen mishandeld in Zoutelande
Zaterdag tussen 23.10 en 23.20 uur kreeg een 14-jarige Duitser uit Neuss in de Langstraat in Zoutelande zonder reden een stomp in het gezicht.
Hij was, samen met een vriend, op stap geweest. In de Langstraat werden zij aangesproken door twee jongens, die om geld vroegen. Toen zij aangaven dit niet te hebben, kreeg de Duitser van een van hen een stomp in het gezicht. Hij liep een wond op aan zijn mond die gehecht moest worden. De Duitser werd door een onbekende man opgevangen en naar een horecabedrijf gebracht. De jongen die de stomp uitdeelde was ongeveer 1.70 m lang met kort gemillimeterd donker haar en en smal gezicht. Hij had een gespierd figuur en een zongebruinde huid. Hij droeg een donker hemd/t-shirt met een witte tekst op de voorzijde, donkere jeans en witte sportschoenen. Van de andere jongen is alleen bekend dat hij iets langer was dan de ander en een wit shirt droeg.
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling of personen die weten wie deze twee jongens zijn. Zij worden verzocht zich te melden bij het bureau in Serooskerke of te bellen naar 0900-8844.


---- --