1e Wannit open op tc 't Nijlân Leeuwarden groot succes

LEEUWARDEN, 20060802 -- Van maandag 24 t/m zondag 30 juli werd op tc 't Nijlan het eerste Wannit Open tennistoernooi georganiseerd. Door de vele deelnemers en het mooie weer werd dit een groot succes.


Afgelopen week werd op tennispark TC 't Nijlân onder zeer zomerse omstandigheden het eerste Wannit Open tennistoernooi gespeeld. De tennisfanaten kwamen uit verschillende regio's en maar liefst 180 spelers hadden zich opgegeven voor dit vanaf nu ieder jaar terugkerend evenement. Ook waren er inschrijvingen van aankomende talenten: een aantal jeugdleden deed mee in de hoogste categorieën. Er werd gespeeld in 27 categorieën om de hoogste eer en er werden 240 wedstrijden gespeeld. Er is gespeeld is in de categorieën 3 t/m 8, dus voor elk niveau was het aantrekkelijk mee te doen. Het was een hele klus voor de wedstrijdcommissie, maar zij kijken er met een tevreden glimlach op terug.

De heren enkel (HE3) in de hoogste categorie is gewonnen door Joost Willekes. De dames enkel (DE3) in de hoogste categorie is gewonnen door Ilse Huiskes.

Eigenaar Gert-Jaap van Ulzen van hoofdsponsor Wannit automatisering te Leeuwarden heeft aangegeven haar naam ook volgend jaar weer aan het toernooi te zullen gaan verbinden. De toernooicommissie wil het toernooi de komende 2 jaar verder uitbouwen naar meer dan 350 deelnemers uit alle regio's.

Ook werd er een verloting gehouden voor stichting "Kinderen van Amurang". De stichting "Kinderen van Amurang" is oktober 2004 opgericht door Ritsko van Vliet en Watse Tigchelaar. Zij zetten zich in voor het welzijn van de kinderen in Amurang, een Indonesisch dorp op Noord-Sulawesi. Voor meer informatie over deze stichting www.kinderenvanamurang.nl. De verloting leverde een aantal blijde prijswinnaars op maar de echte winnaars waren de 'Kinderen van Amurang' die we meer dan ¤500,- konden schenken.

Voor meer informatie; Kor van der Meulen - 06-53810769

---------------------------------------------------------
Tennispark tc 't Nijlân
Ons tennispark met veel groen en water ligt aan de voet van het Stephenson-viaduct op de grens van de wijken Huizum-West en Nijlân. Met 11 banen, waarvan 7 met kunstgras en 4 met gravel, een oefenkooi, een minibaan en baanverlichting bieden we je alle mogelijkheden tot tennissen op je eigen niveau op je favoriete ondergrond. Zie ook www.tcnijlan.nl




Kor van der Meulen