Olifant in de sauna

SCHIEDAM, 20060726 -- A.s. zondag 30 juli bezoekt de beroemde show olifant ''Boltini'' sauna & beautycenter Thermen Holiday in Schiedam. Deze dag staat Thermen Holiday geheel in het teken van Thailand.


Zo zijn er op Thailand afgestemde opgietrituelen in de sauna's en kunnen de bezoekers genieten van een proeverij met diverse Thaise hapjes en drankjes.
Er wordt een heuse Chiang Mai Market met kraampjes opgezet, waar de bezoekers van alles kunnen kopen zoals lingerie, sieraden, zonnebrillen en andere snuisterijen. Tussen de feestelijkheden door vindt er een professioneel Thais dansoptreden plaats met mooie traditionele kostuums.

Ook op geestelijk vlak wordt er van alles georganiseerd:
Op basis van 2500 jaar oude principes worden er boeddhistische meditatiesessies in de tuin georganiseerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te praten met monniken. Ook is er een professionele kaartlegster aanwezig, die de bezoekers 3 Tarotkaarten laat trekken. Hiermee laat zij Verleden, Heden en Toekomst zien en vertelt ze welk chakra aandacht nodig heeft. Ook kan er genoten worden van een Thaise massage of van een echte Kruidenstempelmassage.

Omstreeks 16.30 uur zal de beroemde showolifant haar intrede maken bij Thermen Holiday in Schiedam.
Olifant Boltini heeft onlangs nog opgetreden met o.a. Gerard Joling in het Toppersconcert en gespeeld in diverse films zoals Ja Zuster, Nee Zuster, Pietje Bell en Alladin. Ook is zij geregeld te bewonderen in diverse tv-optredens. De bezoekers van Thermen Holiday kunnen dan een ritje maken op de rug van de olifant.

Als klap op de vuurpijl vindt om 20.00 uur de trekking plaats onder de saunabezoekers voor een geheel verzorgde Thailand reis voor 2 personen!

Iedereen is van harte welkom. Het Thailand-arrangement is te reserveren voor ¤ 25,-. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.thermenholiday.nl

Adres:
Thermen Holiday
Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam