Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 31-07-2006

Rijden onder invloed

Drunen Tegen een 58 jarige automobilist uit Den Bosch is op 30 juli 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 20.35 uur op de A59 te Drunen.

Rijden onder invloed

Vlijmen Tegen een 35 jarige automobilist uit Den Bosch is op 30 juli 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 21.45 uur op de Konijnenbergstraat te Vlijmen. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Aanrijding letsel

Drunen Bij een aanrijding op de Beethovenlaan te Drunen op 30 juli 2006 omstreeks 17.50 uur zijn een 16 jarige bromfietster uit Sprang-Capelle en een 16 jarige duo-passagiere uit Drunen licht gewond geraakt. Een 23 jarige automobilist uit Heusden reed met grote snelheid over de Beethovenlaan te Drunen en raakte in een slip, waarbij de achterkant van de auto de bromfietster en passagiere raakten, die hierdoor ten val kwamen.

Zonder rijbewijs en helm op niet verzekerde motor

Oss Zondagmiddag is een 19-jarige man uit Oss bekeurd. Politiemensen zagen hem zonder helm rijden over de Berghemseweg in Oss. Toen de man werd bekeurd voor het rijden zonder helm, bleek ook dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Verder was de motor niet voorzien van een kenteken en was hij niet verzekerd. Tegen de man is voor deze feiten proces-verbaal opgemaakt.

Te veel gedronken rijbewijs ingevorderd

Oss In de nacht van zondag op maandag, rond 04.00 uur werd op de Nieuwe Hescheweg een 21-jarige beginnende bestuurder uit Geffen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man blies zeven keer het maximaal toegestane voor beginnende bestuurders (