Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Mannen onwel

Putten, 31-07-2006 o Twee meldingen van onwelwording kregen zaterdag een hele andere wending. In het ene geval bleek het slachtoffer alcohol en speed te hebben gebruikt. Bij de tweede inzet van politie en ambulance had de jongeman een jointje op de nuchtere maag gerookt! Kregen agenten zaterdag (29/7) rond 08.15 uur een melding van een onwelwording voor de Welkoop aan de Van Geentstraat. Met spoed gingen zij en een gealarmeerde ambulance ter plaatse. Het 29-jarige Puttense slachtoffer klaagde over pijn aan de borst en uitvalsverschijnselen van armen en benen.

Tijdens het gesprek kwam de aap uit de mouw, want hij biechtte op alcohol en speed te hebben gebruikt! Ambulancepersoneel nam de man zekerheidshalve mee naar het ziekenhuis. Na onderzoek kon hij weer naar huis.

Om 15.40 uur kreeg de politie weer een melding van een onwelwording, dit keer op de Garderenseweg. De vriend van een 22-jarige jongeman uit Zeewolde had alarm geslagen. Toen de hulpverleners arriveerden bleek al snel dat een jointje op de nuchtere maag geen goede optie is. Of beiden ervan hebben geleerd, moet nog blijken!