Ingezonden persbericht


Media Alert

Adobe Live! 2006 een groot succes

Aanwezigen zeer enthousiast over Adobe-evenement

Amsterdam, 31 juli 2006 ­ Ruim 2900 bezoekers lieten zich tijdens Adobe Live! 2006 informeren over de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van print- en webpublishing, mobiele content, digitale fotografie en Rich Internet Applications (RIA). Adobe Live! 2006 vond dit jaar alweer voor de vijfde keer plaats op 20 en 21 juni. Deze tweedaagse conferentie en expo stond dit jaar in het teken van 'De Totale Creatieve Revolutie'.

In een enquête gaf een groot deel van de bezoekers aan dat ze met name Adobe Live! 2006 bezoeken om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, tips & trucs voor het gebruik van Adobe-producten te leren kennen en nieuwe producten te ontdekken. 98 procent gaf aan volgend jaar weer een Adobe Live!-evenement te willen bezoeken.

Bezoekers waren erg te spreken over het programma en men beoordeelde de besproken onderwerpen van goed (67 procent) tot zeer goed (21 procent). De meeste aanwezigen waren al bekend met Adobe's producten. Zo gaf in totaal 96 procent aan al gebruik te maken van Adobe- of de voormalige Macromedia-software. De interesse in de Adobe- en Macromedia-oplossingen is onverminderd groot. 90 procent geeft aan van plan te zijn binnenkort nieuwe software aan te schaffen.

In 2007 zal Adobe wederom een Adobe! Live organiseren. Meer informatie over de data, locatie en het programma zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com.

###

© 2006 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. All rights reserved. Adobe, the Adobe are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

LEWIS ­ Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com