Regardz Hospitality Group biedt kijkje in de keuken

Bridgez developm.

www.regardz.nl

Regardz Hospitality Group biedt kijkje in de keuken

Afgelopen donderdag, 27 juli, overhandigde Leon van der Zee, van Regardz Meeting Centers Amsterdam, het juist uitgekomen kookboek van
Regardz Hospitality Group aan Job Heilijgers de algemeen directeur van de groep. Het culinaire product en de restaurants vormen een belangrijk onderdeel van de hotels en meeting centers van Regardz Hospitality Group. In koken met passie presenteren de koks van alle bedrijven van Regardz hun favoriete gerechten, en wordt letterlijk een kijkje geboden in de keuken van de groep.

Koken met passie werd uitgereikt tijdens een sneak preview in Regardz Meeting Center Amsterdam Centrum. Tijdens dit evenement werden geĂŻnteresseerden ontvangen op de bovenste etage van het pand, waar in september 2006 het 6e meeting center van Regardz opent. Midden tussen de bouwwerkzaamheden kregen de gasten een presentatie van het ontwerp en de visie achter het bedrijf en werd een indruk gegeven van wat men straks mag verwachten. Met een borreltje in de hand kon men bovendien genieten van het prachtige uitzicht over de stad!

Het boek: Koken met passie, is verkrijgbaar bij de bedrijven van Regardz Hospitality Group, zie www.regardz.nl voor adressen en informatie.

Voor fotos, logos, interviews of advertorials: Regardz Corporate Communicatie,
033-4655000