Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Vrouw aangehouden wegens mishandeling dochter

Publicatiedatum: 31-7-2006 12:46:40

Arnhem - De politie van Arnhem heeft zondagavond in de wijk Malburgen een 49-jarige vrouw aangehouden op verdenking van mishandeling van haar zestienjarige dochter. Volgens het slachtoffer was zij bij een huiselijke ruzie door haar moeder geslagen met een stok. Dat werd door getuigen bevestigd. In de tuin van de woning van het gezin troffen agenten ook een stok aan waarmee zou zijn geslagen. Het meisje had geen verwondingen. In eerste instantie wilde het slachtoffer geen aangifte doen en werd besloten in afwachting van verdere stappen het meisje elders onder te brengen. Terwijl daar voorbereidingen toe werden getroffen zou de moeder van het meisje naar een mes hebben gegrepen. Agenten wisten dit echter te voorkomen, waarna de 49-jarige Arnhemse werd aangehouden. De vrouw is voor verhoor ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Politie betrapt man bij mishandeling vriendin

Publicatiedatum: 31-7-2006 12:46:14

Arnhem - Agenten van de Arnhemse politie hebben zondagavond in een park nabij de De Bitterstraat in de wijk Presikhaaf een 23-jarige Arnhemmer op heterdaad betrapt bij de mishandeling van zijn vriendin. Het slachtoffer, een 25-jarige vrouw, was voorzover bekend niet gewond. Rond acht uur werd op de Lacombléstraat een vechtpartij gemeld tussen enkele personen waarop enkele agenten op onderzoek uit gingen. Daar aangekomen troffen agenten een groep mensen maar geen vechtpartij. Wel bleek even later dat een jongen en een meisje onderling ruzie zouden hebben gehad. Het stel zou nog ergens in de omgeving zijn, aldus verklaringen van getuigen. Op aanwijzen van omstanders werden beiden in het parkje nabij de De Bitterstraat aangetroffen. Agenten zagen dat de Arnhemmer de vrouw bij de haren vast had en met zich mee sleurde. De man werd daarop aangehouden en is ingesloten. Wat de aanleiding tot het conflict was is nog niet bekend.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhemmer aangehouden na mishandeling in café

Publicatiedatum: 31-7-2006 12:44:46

Arnhem - Een 45-jarige man uit Arnhem is zondag door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou in een café in de wijk Klarendal een 40-jarige plaatsgenoot hebben geslagen. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond. Volgens het slachtoffer, werkzaam in het café, was er ruzie ontstaan tussen hem en de Arnhemmer. Daarbij zou de 45-jarige bezoeker het slachtoffer op het gezicht hebben geslagen. Na het voorval had de bezoeker het café verlaten. Later op de dag zou de man terug zijn gekomen en was het conflict weer opgelaaid. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Die hield de 45-jarige Arnhemmer even later thuis aan. De man is in verzekering gesteld. Door het slachtoffer is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhemmer mishandeld, man opgepakt

Publicatiedatum: 31-7-2006 12:44:13

Arnhem - De Arnhemse politie heeft zondagavond in de wijk De Laar een 38-jarige bewoner aangehouden wegens mishandeling. De man zou kort daarvoor een 43-jarige plaatsgenoot bij zijn woning hebben geslagen. De twee bleken bekenden van elkaar. Toen de 38-jarige de woning van het slachtoffer passeerde zou er tussen beiden een woordenwisseling zijn voorgevallen. Daarbij zou de 38-jarige het slachtoffer hebben geslagen waardoor deze een kleine verwonding opliep. Na het voorval was de 38-jarige weggegaan en waarschuwde het slachtoffer de politie. Die hield de 38-jarige Arnhemmer later aan in zijn woning. Volgens de verdachte Arnhemmer zou het slachtoffer roddels over hem hebben verteld. Dat zou de aanleiding tot het conflict zijn geweest. De verdachte Arnhemmer is ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---