Aedes

Leergang oriëntatie belastingrecht voor woningbouwcorporaties weer van start

31 juli 2006

De leergang Orientatie Belastingrecht Woningcorporaties, die Aedes in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit heeft ontwikkeld, gaat in september 2006 van start. Leden van Aedes die meer willen weten over de regels vanuit de belastingwetgeving kunnen zich tot 6 september aanstaande aanmelden.

De leergang richt zich specifiek op onroerend goed van corporaties, vergroot de basiskennis over onder andere de Nederlandse inkomsten- en vennootschapsbelasting en biedt inzicht in de gebruikte fiscale begrippen. De leergang is ontwikkeld voor financieel managers, managers vastgoed en - projectontwikkeling die primair verantwoordelijk zijn voor de fiscale aspecten van de woningcorporatie.

De leergang wordt gedurende twaalf weken op woensdag gegeven van 13.30 tot 20.00 uur en start op 20 september 2006 en wordt afgerond op 13 december 2006. Alle colleges worden verzorgd bij Nijenrode Business Universiteit te Breukelen. De leergang gaat van start bij een minimum van 20 aanmeldingen. Leden van Aedes zijn hierover per brief geïnformeerd en kunnen zich middels het ontvangen aanmeldformulier aanmelden.


* Brochure Alleen beschikbaar voor leden van Aedes
* Brief aan leden, d.d. 31 juli 2006 Alleen beschikbaar voor leden van Aedes